«Μοιρασιά» στον βούρκο των «Ζωσιμάδων» για ΠΑΣ και Άρη (0-0)

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 19:26
UPD:19:29
INTIME SPORTS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης «κόλλησαν» στο 0-0 στον βαρύ αγωνιστικό χώρο, εξαιτίας της συνεχούς βροχόπτωσης, των «Ζωσιμάδων», στο προτελευταίο χρονικά ματς της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο, πάντως; οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Κι όταν έγινε αυτό, το γκολ των φιλοξενούμενων δε μέτρησε μετά την χρήση του VAR.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν για τον Άρη, στο 13’, με το σουτ του Κριστιάν Γκάνεα να περνά άουτ. Πέντε λεπτά μετά την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Καρτάλη, στην ευκαιρία των γηπεδούχων ν΄ ανοίξουν το σκορ.

Οι «κίτρινοι» πέτυχαν γκολ στο 33΄, το οποίο ακυρώθηκε. Ο Σίλβα έκανε το γύρισμα, ο Χουτεσιώτης έδιωξε αλλά συγκρούστηκε με τον Δημήτρη Μάνο, με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να σκοράρει στη συνέχεια σε κενή εστία.

Η φάση εξετάστηκε από το VAR και διπαιστώθηκε ότι υπήρξε επιθετικό φάουλ, με το διαιτητή Τσαγκαράκη ν΄ ακυρώνει το τέρμα. Στο 40’ ο Καρτάλης για δεύτερη φορά απείλησε με δυνατό αριστερό σουτ ωστόσο εκ νέου δε βρήκε δίχτυα, στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους.

Με τον αγωνιστικό χώρο να γίνεται όλο και πιο βαρύς όσο περνούσε η ώρα, οι ευκαιρίες μπροστά στις δυο εστίες μειώθηκαν. Το σουτ του Μαντσίνι και μια κεφαλιά του Γιοάν Μπεναλουάν δεν ανησύχησαν τον Χουτεσιώτη ενώ ένα φάουλ του Μπρούνο Γκάμα βρήκε σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ.

Ο Χουτεσιώτης έκανε δύσκολη απόκρουση στο γυριστό σουτ του Μάνου στο 69’. Το ίδιο έκανε για λογαριασμό των γηπεδούχων και ο Μπουσέ, αρχικά στη φάση του 76ου λεπτού, όταν πρόλαβε τον επελαύνοντα Σάντι Κριζμάν μετά την κάθετη πάσα του Καρτάλη. Δύο λεπτά μετά, με το ένα χέρι σταμάτησε το σουτ του Γιώργου Παμλίδη μετά την πάσα του Μπαπτίστ Λεό που μόλις είχε περάσει στο ματς.

Το 0-0 - δεύτερη ισοπαλία ανάμεσα στις δυο ομάδες μετά το 2-2 του πρώτου γύρου, στο ντεμπούτο του Μάντζιου στον πάγκο των «κίτρινων». Ο βαθμός κράτησε τον ΠΑΣ στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα, διατήρησε τον Άρη στη δεύτερη θέση, αλλά στο -8 πλέον από τον πρωτοπόρο κι αήττητο, Ολυμπιακό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις