Δριμεία επίθεση Γ. Παπανδρέου στην κυβέρνηση

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2007 14:38
UPD:14:41

A- A A+

ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΗ επίθεση κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος.

Ο κ. Παπανδρέου παρομοίασε με καταιγίδα που σαρώνει τη χώρα την κυβέρνηση, στην οποία καταλόγισε, όπως και στον πρωθυπουργό, την αντίληψη του "l'etat s'est moi" και προσπάθεια υποταγής των πάντων σε συνδυασμό με την περιφρόνηση κάθε δημοκρατικού θεσμού, που αντιστέκεται στον απόλυτο έλεγχό τους.

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό τόνισε ότι ως νέος άνθρωπος συγκέντρωσε πολλές ελπίδες, τις οποίες όμως διέψευσε πολύ γρήγορα, ενώ τον κατηγόρησε ότι αρνήθηκε κάθε πρόταση για συνεννόηση που είχε κάνει μετά τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ.

Οι πρακτικές της κυβέρνησης, τις οποίες βλέπουμε σήμερα, πρόσθεσε ο κ. Παπανδρέου, εξηγούν τη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, τις ανώνυμες εταιρίες τύπου ΔΑΠ και τους Χούπηδες. Είναι, πρόσθεσε, οι ίδιες αντιλήψεις που έδωσαν το πράσινο φως στις απαγωγές των Πακιστανών, στο κουκούλωμα των υποκλοπών, τα σκάνδαλα με τις Φινάνσμπανκ, την Αγροτική Τράπεζα, την Π & Κ Χρηματιστηριακή, την αγορά της ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την COSMOTE, αλλά και τη λεηλασία των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή