Η Lenovo παρουσίασε τα νέα, ευέλικτα Lavie Mini και Lavie Pro Mobile

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 14:15
A- A A+
Στο πλαίσιο της έκθεσης CES, που διεξάγεται διαδικτυακά, η Lenovo παρουσίασε τη νέα σειρά συσκευών Lavie από την NEC Pesrsonal Computers, μιας κοινοπραξίας της Lenovo με τη NEC Corporation. 
 
Το Lavie Mini είναι ένας convertible υπολογιστής τσέπης που αλλάζει τα δεδομένα. Πρόκειται για ένα από τους μικρότερους form factors που κυκλοφορούν στην αγορά, με απόδοση έως και 11ης γενιάς Intel Core i7 επεξεργαστές και γραφικά Intel Iris Xe. Με οθόνη αφής 8 ιντσών WUXGA (1920 x 1200), αυτή η ελαφριά, πρωτότυπη συσκευή κυκλοφορεί σε Crystal White με ημιδιαφανή εμφάνιση, ενώ ζυγίζει μόλις 579 γραμμάρια.
 
Διαθέτει μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες όπως το Modern Standby, την κάμερα IR με Windows Hello για ανέπαφη είσοδο, αλλά και τα νέα, στρογγυλά πλήκτρα - όλα στο ίδιο μέγεθος, τόσο για τα γράμματα όσο και για τα σύμβολα - που κάνουν τη χρήση του πληκτρολογίου ευκολότερη. Διαθέτει επίσης χωρητικότητα μπαταρίας έως και 26WHr, υποστήριξη Wi-Fi 6, χώρο αποθήκευσης έως 256 GB SSD, αλλά και άφθονη μνήμη 16 GB LPDDR4. Το λογότυπο στο κάλυμμα LCD ανάβει όσο ο υπολογιστής είναι σε λειτουργία, ενώ έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο για πιο premium εμφάνιση.
 
Για να εξατομικεύσετε ακόμα περισσότερο την εμπειρία σας, απλώς συνδέστε τον προαιρετικό Gaming Controller στο μικρό Lavie Mini και παίξτε παιχνίδια υψηλής ποιότητας. Όταν το παιχνίδι σας βρίσκεται σε παύση, απλώς αφαιρέστε τον controller, μεταφέρετε τον υπολογιστή και συνεχίστε το παιχνίδι όποτε θέλετε. Το gaming controller συνοδεύεται από όλες τις γνωστές λειτουργίες και μάλιστα στο συνηθισμένο gaming layout (δονήσεις, κουμπιά σκανδάλης αριστερά/ δεξιά και αναλογικά thumbsticks).
 
Μπορείτε επίσης στείλετε το παιχνίδι στην οθόνη της τηλεόρασής σας τοποθετώντας τον υπολογιστή στο προαιρετικό HDMI Dock. Εκτός από σύνδεση HDMI, το Dock παρέχει και άλλες επεκτάσεις εισόδου/ εξόδου, συμπεριλαμβανομένων πολλών θυρών USB Type-C και -A. Το Dock έχει επίσης τη δυνατότητα να φορτίσει τον υπολογιστή.
 
Μετά την αναγνώρισή του ως ελαφρύ και ανθεκτικό στην περσυνή CES, το νέο Lavie Pro Mobile επιστρέφει με ακόμα πιο δελεαστικές δυνατότητες για τους επαγγελματίες που βρίσκονται διαρκώς εν κινήσει. Με χαρακτηριστικά όπως μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και πιο άνετη εμπειρία πληκτρολόγησης που προσφέρει η 1,5 χιλιοστό απόσταση ανάμεσα στα κουμπιά του πληκτρολογίου, το Lavie Pro Mobile έχει επίσης βελτιστοποιημένο hinge που του επιτρέπει να έχει την κλίση που ανά πάσα στιγμή προτιμάτε - έως 180 μοίρες - για typing pitch που φτάνει τα 19 χιλιοστά.
 
Το ελαφρύ και λεπτό Lavie Pro Mobile, αποτελείται από υλικά επόμενης γενιάς που κάποτε χρησιμοποιούνταν μόνο για αποστολές στο διάστημα, όπως το κάλυμμα από ανθρακονήματα. Το Pro Mobile ζυγίζει λιγότερο από 889 γραμμάρια, με λεπτό σώμα 16,7 χιλιοστών και προσφέρει έως και 11ης γενιάς Intel Core i7 με γραφικά Intel Iris Xe για απόλυτη φορητότητα. Τέλος, με μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας που φτάνει έως και τις 10 ώρες, το Lavie Pro Mobile σας επιτρέπει να εργάζεστε από σχεδόν οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή.

Προτεινόμενα για εσάς