«Καθάρισε» ξανά ο Μπαράλες για τον Αστέρα Τρίπολης στη Ριζούπολη

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021 19:32
UPD:19:36
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Με το μόνιμό του σκόρερ στο πρωτάθλημα (Μπαράλες), ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε πολύτιμη νίκη στη Ριζούπολη, με 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης και παρέμεινε σε... τροχιά play off.

Ο τραυματισμός του Μπεντινέλι στο ζέσταμα (θλάση) αποσυντόνισε τους γηπεδούχους, οι οποίοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο στο ξεκίνημα του αγώνα.

Οι Αρκάδες από την πλευρά τους μπήκαν πιο δυνατά στο ματς κι απείλησαν δύο φορές με τους Λουίς Φερνάντεθ στο 10’ (έδιωξε ο Σλίβκα) και Κρέσπι στο 12’ (σουτ λίγο άουτ).

Στο 18’ ακυρώθηκε γκολ του Φατιόν ως οφσάιντ (η φάση επιβεβαιώθηκε κι από το VAR), με τον Αστέρα να ανοίγει το σκορ δύο λεπτά μετά με τον πρώτο σκόρερ του, Χερόνιμο Μπαράλες.

Ύστερα από φάση διαρκείας έξω από την άμυνα του Απόλλωνα, ο Μπρούτσιτς έκανε τεράστιο λάθος γυρίζοντας τη μπάλα προς τα πίσω σ’ ένα σημείο που βρισκόταν μόνο ο Αργεντινός στράικερ, που δεν δυσκολεύτηκε ν΄ ανοίξει στο σκορ (1-0).

Προσπάθησαν ν΄ αντιδράσει το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου στη συνέχεια, με κύριο εκφραστή των επιθέσεών του τον Μαρκ Φερνάντεθ, ο οποίος είχε δύο καλές ευκαιρίες στο 36’ και στο 45’+1’, όμως και στις δύο περιπτώσεις σημάδεψε λίγο άουτ απ’ τα γκολπόστ του Τσιφτσή.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης, με τον Αστέρα να δίνει γήπεδο στον Απόλλωνα και να προσέχει περισσότερο τα νώτα του.

Ο Ντάουντα στο 67΄ απέτυχε να σκοράρει από καλή θέση (απόκρουσε ο Τσιφτσής), ενώ επτά λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης καθυστέρησε να κοντρολάρει τη μπάλα μέσα στην περιοχή και το σουτ του σταμάτησε στα σώματα των αμυντικών.

Ο Απόλλωνας έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο ματς στο 83’ , με την κεφαλιά του Φατιόν να σταματά στο δοκάρι τουΤσιφτσή κι ακολούθως ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων μπλόκαρε.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Αστέρας κράτησε με μεγάλη προσοχή το προβάδισμά του και πανηγύρισε μία νίκη που τον έφερε ξανά μετά από αρκετές αγωνιστικές στη ζώνη των πλέι-οφ.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις