Δεν έγινε το ραντεβού του Κάτας με την Ομοσπονδία του Ισραήλ

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2021 11:43
A- A A+

Το προγραμματισμένο για την Κυριακή (10/01) ραντεβού του Όντεντ Κάτας με τους ανθρώπους της Ομσοπονδίας μπάσκετ του Ισραήλ δεν πραγματοποιήθηκε, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως η εξέλιξη αυτή θ΄ αποτελέσει εμπόδιο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον 46χρονο προπονητή.

Η διοίκηαη της Ομοσπονδίας μπάσκετ της χώρας θέλει να ξεκαθαρίσει η υπόθεση, από τη στιγμή που τον ερχόμενο μήνα υπάρχουν δύο ματς των προκριματικών του Eurobasket 2022 κι αν ο Κάτας αναλάβει τον Παναθηναϊκό δεν θα μπορέσει να κοουτσάρει παράλληλα και την Εθνική ομάδα, μιας και στις 19/02 είναι προγραμματισμένο το ματς με τη Ρουμανία και την ίδια ημέρα οι «πράσινοι» θ΄ αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Euroleague.

Το Ισραήλ έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην τελική φάση του Eurobasket 2022, έχοντας το απόλυτο στην φάση των προκριματικών με 4 στα 4 και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την διάδοχη κατάσταση στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Σε ό,τι αφορά στην αποδέσμευση του Κάτας από το τιμόνι της Χάποελ Ιερουσαλήμ ακόμη δεν τελειώσει η υπόθεση. Η ομάδα του Ισραήλ προσπαθεί να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από το deal, ο Παναθηναϊκός δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει μεγάλη αποζημίωση και το θέμα έχει αναλάβει ο ίδιος ο προπονητής.

Εκτιμάται πάντως ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο Ισραηλινός τεχνικός το ευρωπαϊκό ματς της Τετάρτης (13/01) με την Τουρκ Τέλεκομ θα είναι το τελευταίο του στην τεχνική ηγεσία της Χάποελ, η οποία αναζητεί ήδη τον αντικαταστάτη του, με τον Λιθουανό Νταΐνιους Αντομάιτις να είναι πρώτος στη λίστα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις