Δεν μπορεί με Γκλάντμπαχ η Μπάγερν

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 23:50
UPD:09/01/2021 00:17
Pool via REUTERS/WOLFGANG RATTAY
A- A A+

Η Μπορούσια Μενχεγκλάντμπαχ είναι ο... κακός μπελάς της Μπάγερν Μονάχου και το απέδειξε κι απόψε, στο «Μπορούσια Παρκ» που φιλοξένησε την εναρκτήρια συνάντηση της 15ης αγωνιστικής στη Γερμανία.

Οι πρωταθλητές πήραν προβάδισμα δύο γκολ νωρίς-νωρίς με τέρματα των Λεβαντόφσκι (20΄) και Γκορέτσκα (26΄), αλλά αντί να υποταγούν, τα «πουλάρια»... αφήνιασαν κι έφτασαν στη νίκη (3-2) με μια επική ανατροπή, χάρις σε τρία τέρματα σε 14 λεπτά! 

Ο Χόφμαν μείωσε στο 36΄ από ασίστ του Στιντλ, ενώ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο ίδιος παίκτης έφερε το ματς στα ίσα. Η Γκλάντμπαχ συνέχισε το ίδιο δυνατά και στην εκκίνηση του β' ημιχρόνου με άλλο ένα γκολ από τον Νόιχαους (49΄) έφτασε σε μια μεγάλη νίκη και ξαναμπήκε σε τροχιά Ευρώπης.

Αν η Λειψία νικήσει αύριο την Ντόρτμουντ στο ντέρμπι της αγωνιστικής, θα έχει την ευκαιρία να «σκαρφαλώσει» μόνη πρώτη στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα.

Εκτός από το παιχνίδι, ο τεχνικός της Μπάγερν, Χάνσι Φλικ, έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Πεπ Γκουαρντιόλα, που είχε φτάσει πιο γρήγορα από κάθε άλλον τους 100 βαθμούς στο πρωτάθλημα στην Ιστορία της Μπάγερν. 

Ο νυν προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι το πέτυχε στο διάστημα 2013 - 2014 σε 39 παιχνίδια, όσα έφτασε απόψε και ο Φλικ, που ανέλαβε την Μπάγερν στις 3 Νοεμβρίου 2019, συγκεντρώνοντας τελικά 97 βαθμούς με 31 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Μία απ΄ αυτές (1-2) ήταν πέρυσι στο ίδιο γήπεδο και με τον ίδιο αντίπαλο. Επίσης η Μπορούσια Μενχεγκλάντμπαχ είναι η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ εναντίον της Μπάγερν από το 2014, με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις