Το ρεκόρ του Γκουαρντιόλα που κυνηγά απόψε ο Φλικ

Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 15:00
REUTERS/POOL
A- A A+

Μέγα ντέρμπι απόψε στην Μπουντεσλίγκα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης και Γερμανίας, Μπάγερν Μονάχου να επισκέπτεται το «Μπορούσια Παρκ».

Στην αναμέτρηση με τη Μενχεγκλάντμπαχ οι Βαυαροί στοχεύουν να υπερασπιστούν την πρώτη θέση στη βαθμολογία με μια νίκη απέναντι στα «πουλάρια», που αν έρθει, θα αποτελέσει ένα ορόσημο για τον προπονητή τους, Χάνσι Φλικ.

Σε αυτή την περίπτωση ο Γερμανός τεχνικός θα έχει ισοφαρίσει το ρεκόρ του Πεπ Γκουαρντιόλα, που έφτασε πιο γρήγορα από κάθε άλλον τους 100 βαθμούς στο πρωτάθλημα στην ιστορία της Μπάγερν. 

Ο νυν προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι το πέτυχε στο διάστημα 2013 - 2014 και σε 39 παιχνίδια, όσα θα φτάσει απόψε και ο Φλικ, που ανέλαβε την Μπάγερν στις 3 Νοεμβρίου 2019, συγκεντρώνοντας 97 βαθμούς με 31 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Μία από αυτές (1-2), πάντως, ήταν πέρυσι στο ίδιο γήπεδο και με τον ίδιο αντίπαλο. Επίσης η Μπορούσια Μενχεγκλάντμπαχ είναι η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ εναντίον της Μπάγερν από το 2014, με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις