Με... υπογραφή Μπράουν στην εκπνοή η Φενέρμπαχτσε πέρασε από το Βελιγράδι

Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 22:16
UPD:22:20
SOOC/Konstantinos Tsakalidis
A- A A+

Με καλάθι του Λορέντζο Μπράουν στην εκπνοή η Φενέρμπαχτσε πήρε το «θρίλερ» στο Βελιγράδι με 73-71 επί του Ερυθρού Αστέρα, μπαίνοντας με το δεξί στο 2021.

Η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ έκανε «ποδαρικό» με νίκη στο Β΄ γύρο της Euroleague, πετυχαίνοντας την τρίτη διαδοχική νίκη, μετά από αυτές επί του Ολυμπιακού και της Βιλερμπάν στην Κωνσταντινούπολη, βελτιώνοντας το ρεκόρ της σε 8-10.

Παρά το double double του Τζόνι Ο'Μπράιαντ (17π., 10ρ.) ο Ερυθρός Αστέρας δεν κατάφερε να πανηγυρίσει μια δεύτερη διαδοχική νίκη μετά από εκείνη επί του Παναθηναϊκού επί σερβικού εδάφους και πλέον έχει ρεκόρ 6-12.

Το ματς ήταν ισορροπημένο από το ξεκίνημά του και κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτπα, μετά τις δύο βολές του Νταϊσόν Πιερ ,ε τις οποίες έγινε το 71-71.

Ο ίδιος έκλεψε την μπάλα στην επόμενη φάση από τα χέρια του Ντέγιαν Νταβίντοβατς, αλλά ο Νάντο ντε Κολό ήταν άστοχος, όπως και ο Κίνο Κολόμ για τουε γηπεδούχους. Ο Ντε Κολό μάζεψε το αμυντικό ριμπάουντ, έδωσε στον Μπράουν, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο καλάθι για τη Φενέρ στην εκπνοή (73-71).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις