Σε τροχιά πλέι οφ ο ΟΦΗ με τη νίκη απέναντι στη Λαμία

Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 19:30
UPD:19:34
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Την πρώτη νίκη του στο 2021 σημείωσε ο ΟΦΗ, επικρατώντας της Λαμίας με 2-0 στο «Θ. Βαρδινογιάννης», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής και πλησίασε στον ένα βαθμό την πρώτη εξάδα και κατά συνέπεια τα πλέι-οφ. 

Στο 32΄ και μετά από σουτ του Μπαλογιάννη, η μπάλα σταμάτησε στο απλωμένο χέρι του Αντέτζο, με τον διαιτητή Ζαχαριάδη να δείχνει την άσπρη βούλα.

Ο Στάικος ανέλαβε την εκτέλεση στο 34΄, ο Επασί έπεσε στη σωστή γωνία, άγγιξε την μπάλα αλλά δεν κατάφερε να την απομακρύνει από το τέρμα του και το 1-0 ήταν γεγονός για τους γηπεδούχους.

Ανώτερος ο ΟΦΗ συνέχισε να υπερέχει και στο 39΄ κεφαλιά του Βούρου βρήκε το δοκάρι, ενώ στο 44΄ το πλασέ του Στάρτζεον πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Επασί.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία προσπάθησε να γίνει λίγο πιο επιθετική, με τον Ντέλετιτς να έχει δύο σουτ στο 60΄ και στο 62΄ που μπλόκαρε ο Βάτερμαν.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα της Φθιώτιδας βγήκε μαζικά στην επίθεση για να ισοφαρίσει, δίνοντας χώρους στον ΟΦΗ τους οποίους εκμεταλλεύτηκε στο 85΄ ο Βαφέας για να διαμορφώσει το τελικό 2-0, με ένα εξαιρετικό σουτ με το αριστερό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις