Επιστροφή στις νίκες για Άρη, 2-0 τον Βόλο

Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 19:23
UPD:19:38
INTIME SPORTS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Ο Άρης νίκησε 2-0 τον Βόλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League, επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες μετά την ήττα στη Λαμία και μείωσε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό στους 6 βαθμούς, παραμένοντας δεύτερος. 

Οι «κίτρινοι» είχαν την τύχη να προηγηθεί στην πρώτη, ουσιαστικά, ευκαιρία της αναμέτρησης. Ήταν το 18ο λεπτό, όταν ο Σάσα πήρε την μπάλα στην περιοχή από τον Γκάνεα και με διαγώνιο αριστερό σουτ νίκησε τον Κλέιμαν.

Στο 38΄ ο Σαντέ Σίλβα έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει, όταν πέρασε τον Σάντσες αλλά το πλασέ του «άγγιξε» το αριστερό δοκάρι του Κλέιμαν.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους Θεσσαλούς ήρθε στο 55΄, όταν από λάθος του Γκάνεα ο Περέα αιφνιδιάστηκε κλωτσώντας… αέρα προ του Μπουσέ.

Ο Άρης έχασε ακόμη μία ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη στο 80’, όταν ο Μπερτόλιο πήρε την πάσα του Μαντσίνι, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Κλέιμαν.

Στο επόμενο λεπτό, όμως, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πήρε… ρεβάνς, ξεπερνώντας τον Μήτογλου και πλασάροντας εύστοχα για το τελικό 2-0.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις