Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Τσοπ

Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 18:00
UPD:18:14
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Έναν ακόμη παίκτη που αγωνίζεται στο βελγικό πρωτάθλημα φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα της ευρωπαϊκής χώρας να «κοιτάζει» ο Παναθηναϊκός.

Ο λόγος για το διεθνή Κροάτη επιθετικό, Ντούγε Τσοπ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Σταντάρ Λιέγης μέχρι τον προσεχή Ιούνιο και δεν είναι διατεθειμένος να το ανανεώσει.

Η ομάδα του δεν θα πει «όχι» στην παραχώρησή του έναντί μίας μικρής αποζημίωσης, διαφορετικά δεν θα βάλει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία της εφόσον ο 30χρονος δεν παραχωρηθεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, μιας και σε μερικούς μήνες θα μείνει ελεύθερος.

Όπως προκύπτει από τα βελγικά δημοσιεύμετα οι επαφές του Παναθηναϊκού με τη Σταντάρ βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, αλλά αναμένονται εξελίξεις σύντομα.

Ο Τσοπ φέρεται ν΄ απασχολεί το «τριφύλλι» διότι μπορεί να παίξει τόσο ως επιθετικός, αλλά και στα άκρα. Γεννήθηκε στο Βίνκοβτσι και άρχισε την καριέρα του από τη Χάιντουκ Σπλιτ, ενώ το 2008 πήγε στην Νασιονάλ της Πορτογαλίας.

Επέστρεψε στο Σπλιτ για τη Χάιντουκ, ενώ στη συνέχεια φόρεσε και τη φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για ν΄ ακολουθήσουν οι Κάλιαρι, Μάλαγα και Χιχόν.

Το 2017 η Σταντάρ τον απόκτησε από την Κάλιαρι έναντι 3 εκατ. ευρώ κι ενδιάμεσα αγωνίστηκε ως δανεικός στην Βαγιαδολίδ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις