Στον... αέρα το ματς Κυπέλλου, Άστον Βίλα-Λίβερπουλ, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στους «χωριάτες»

Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 17:17
UPD:17:33
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Στον... αέρα βρίσκεται το ματς Κυπέλλου ανάμεσα στην Άστον Βίλα και στην Λίβερπουλ, που είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Παρασκευής (8/01, 21:45), εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού που παρατηρούνται τα τελευταία 24ωρα στην ομάδα του Μπέρμιγχαμ.

Όπως αναφέρει το «Athletic» ο αγώνας είναι αμφίβολος εξαιτίας της μεγάλης διασποράς του Covid-19 στους «χωριάτες». Η Άστον Βίλα με επίσημη ενημέρωσή της το μεσημέρι της Πέμπτης (7/1) έκανε γνωστό ότι το προπονητικό της κέντρο έκλεισε λόγω του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων που βρέθηκαν, χωρίς, πάντως, να αναφέρει ούτε αριθμό, ούτε ονόματα παικτών ή μελών του προπονητικού τιμ που έχουν προσβληθεί.

«Η Άστον Βίλα επιβεβαιώνει ότι η ομάδα έκλεισε το προπονητικό κέντρο μετά από σημαντική εξάπλωση του κορωνοϊού. Μεγάλος αριθμός παικτών της πρώτης ομάδας και του σταφ διαγνώστηκαν θετικοί στα τεστ της Δευτέρας και τέθηκαν άμεσα σε απομόνωση. Ο δεύτερος γύρος τεστ έβγαλε περισσότερα θετικά κρούσματα»αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις