Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός, πέρασε και από την Τρίπολη (4-0 τον Αστέρα)

Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 21:23
UPD:22:00
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Μία εβδομάδα πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (13/01) ο Ολυμπιακός συνέχισε απτόητος την πορεία του προς την κατάκτηση του τίτλου κάνοντας επίδειξη δύναμης μέσα από την Τρίπολη, με το εμφατικό 4-0 επί του Αστέρα, στο τελευταίο σημερινό ματς του «πρώτου πιάτου» της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Δύο ασίστ του Ματιέ Βαλμπουενά στο πρώτο ημίχρονο έδωσαν την ευκαιρία στους Σεμέντο (35΄ κεφαλιά) και Καμαρά (40΄ σουτ) να σκοράρουν και να δώσουν τη δυνατότητα στους Πειραιώτες να «κατεβάσουν ταχύτητα» στην επανάληψη και να φτάσουν άνετα στην 12η εφετινή τους νίκη, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο (έχουν και δύο ισοπαλίες) μετά από 14 ματς! 

Παράλληλα η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πέτυχε την 3η συνεχόμενη νίκη της στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» μετά το 1-1 τον Ιανουάριο του 2018

Ο πιο ποιοτικός παίκτης των «ερυθρόλευκων», Κώστας Φορτούνης, πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο στο 59΄ και στο 81΄ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, γκολ που όμως, δεν πανηγύρισε σεβόμενος την εποχή που αγωνιζόταν στους Αρκάδες.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 86ο λεπτό ο Μπρούμα με καταπληκτικό τελείωμα μετά από ασίστ του Καμαρά (4-0). Ήταν το δεύτερο γκολ του Πορτογάλου άσου στο πρωτάθλημα.

Ντεμπούτο με τους Πειραιώτες έκανε το τελευταίο απόκτημά τους, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος στο 85ο λεπτό πήρε την θέση του Χοσέ Χολέμπας.

Με το «τρίποντο» αυτό η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στο +9 από τον Αρη και στο +10 από τον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης να έχουν την ευκαιρία νμα μειώσουν τη διαφορά αρκεί να νικήσουν την Πέμπτη (7/01) τον Βόλο (εντός έδρας) και Ατρόμητο (εκτός).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις