Παραμένει χωρίς εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα η ΑΕΛ (0-0 με ΠΑΣ)

Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 19:06
UPD:19:34
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Στα... χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα (προτελευταία) παρέμεινε η ΑΕΛ μετά τη σημερινή εντός έδρας ισοπαλία (0-0) που παραχώρησε στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Ηπειρώτες αντέδρασαν μετά την ήττα που γνώρισαν στους «Ζωσιμάδες» από τον Απόλλωνα, σε αντίθεση με τους «βυσσινί» που με την 5η ισοπαλία που έχουν σε 14 ματς (1-5-8) δεν μπόρεσαν να βελτιώσουν ουσιαστικά την βαθμολογική τους θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μοναδική νίκη που έχει σημειώσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα η ομάδα του Τάτση ήταν αυτή επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς του πρώτου γύρου στους «Ζωσιμάδες» στις 4 Νοεμβρίου 2020.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς κι απείλησαν στο 6΄ με το σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς να φεύγει άουτ. Ακολούθησαν δύο ευκαιρίες για τους παίκτες του ΠΑΣ.

Η πρώτη στο 29’ με τον Καρτάλη και στη συνέχεια στο 43’ με τον Παμλίδη, οι οποίοι από πλεονεκτικές θέσεις δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εστία του Νάγκι.

Κακό ήταν το θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες στο β΄ μέρος, καθώς προσπάθησαν ν΄ απειλήσουν με βαθιές μπαλιές που ήταν «βούτυρο στο ψωμί» των αμυντικών. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις