Παναθηναϊκός: Ψηλά στη λίστα ο Πρίφτης

Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021 14:17
UPD:15:12
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αναζητούν τον αντικαταστάτη του Γιώργου Βόβορα, με στόχο να βρουν το νέο προπονητή της ομάδας μπάσκετ το συντομότερο δυνατό.

Είναι δεδομένο ότι στο αυριανό (7/01) εντός έδρας ματς με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (πρεμιέρα του Β΄ γύρου της Euroleague) στον «πράσινο» πάγκο θα κάθεται ο Θανάσης Γιαπλές με άμεσο συνεργάτη του τον Κώστα Χαραλαμπίδη. 

Από κει και πέρα οι άνθρωποι που «τρέχουν» τα θέματα της ομάδας (Αλβέρτης, Διαμαντίδης) δεν έχουν σταματήσει τις επαφές με τους προπονητές που έχουν επιλέξει προκειμένου να καταλήξουν στον «εκλεκτό» που θ΄ αναλάβει το δύσκολο έργο της αγωνιστικής «μεταμόρφωσης» της ομάδας.

Στη δεδομένη χρονική περίοδο ο Νο1 στόχος των διοικούντων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο Έλληνας προπονητής εδώ και τρία χρόνια εργάζεται στην Ούνικς Καζάν, στην οποία έχει βάλει την σφραγίδα του με απόλυτη επιτυχία.

Όπως γίνεται αντιληπτό η περίπτωσή του μόνο απλή δεν θεωρείται και μόνο η δεδομένη επιθυμία των «πράσινων» για να συνεργαστούν μαζί του δεν είναι αρκετή για να φέρει τον «γάμο».

Ο Πρίφτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι (υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο), οπότε αυτόματα για να μπορέσει να αποχωρήσει θα πρέπει πρώτα να βρεθεί η «χρυσή τομή» με την ομάδα του.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά φέρονται αποφασισμένοι να το... παλέψουν μέχρι τέλους για να μπορέσουν να φέρουν ξανά πίσω στην Ελλάδα τον Δημήτρη Πρίφτη.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις