Πρώτη νίκη για Λαμία, 2-0 τον Άρη

Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 21:51
UPD:21:55
INTIME SPORTS/ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
A- A A+

Με έκπληξη ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, καθώς η ουραγός Λαμία επιβλήθηκε με 2-0 του δεύτερου Άρη στο «Αθανάσιος Διάκος», σημειώνοντας μόλις την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Αραμπούλι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας και τα δυο γκολ της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου – το πρώτο με πέναλτι και το δεύτερο με απίθανο ψαλιδάκι.

Στο 7ο λεπτό, από σύγχυση στην περιοχή του Άρη ο Ντέλετιτς βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Ματίγια και – με χρήση VAR – ο Σκουλάς έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Αραμπούλι ευστόχησε, όμως ο Σκουλάς θεώρησε πως ο επιθετικός της Λαμίας έκανε προσποίηση, ακυρώνοντας το γκολ και δείχνοντάς του κίτρινη κάρτα.

Ύστερα από διαβουλεύσεις και υπόδειξη του VAR, όμως, πήρε πίσω την απόφαση και μέτρησε το γκολ, ενώ ο Γεωργιανός «ξαναχτύπησε» στο 17΄, με εντυπωσιακό ψαλιδάκι μετά από σέντρα του Καραμάνου για το 2-0, που έμεινε ως το τέλος.

Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει και ως το τέλος του πρώτου μέρους δημιούργησε τρεις καλές ευκαιρίες, με το σουτ του Γκάμα (29’) και την κεφαλιά του Σάσα (42’) να στοχούν, ενώ η νέα προσπάθεια του Γκάμα (45’) αποκρούστηκε από τον Επασί.

Ένα ωραίο διαγώνιο σουτ, πάλι του Γκάμα, έφυγε ελάχιστα άιυτ στο 52΄ και δέκα λεπτά αργότερα ο Σούντγκρεν έσπρωξε ένα ball boy και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας με δέκα παίκτες την ομάδα του.

Με παίκτη λιγότερο και την τύχη εναντίον του, καθώς το φάουλ του Γκάμα στο 79ο λεπτό τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Επασί, ο Άρης δεν μπορούσε να περιμένει κάτι καλύτερο ως το τέλος και κάπως έτσι γνώρισε την πρώτη φετινή εκτός έδρας ήττα του κι έμεινε στο -6 από τον Ολυμπιακό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις