Βόβορας: «Για το καλό του Παναθηναϊκού»

Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 19:11
UPD:19:12
INTIME SPORTS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Βόβορα ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (4/01) η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ήταν γνωστό από το πρωί της ίδιας ημέρας ότι ο 43χρονος τεχνικός δεν θα συνέχιζε στον πάγκο των «πρασίνων» μετά την απρόσμενη ήττα από το Λαύριο, ένα 24ωρο νωρίτερα.

Το συγκεκριμένο ματς για την 10η αγωνιστική της Baskt League ήταν το τελευταίο του Έλληνα προπονητή στο «τιμόνι» του «τριφυλλιού», μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου το περασμένο καλοκαίρι.

Χρέη υπηρεσιακού προπονητή στο ματς με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (7/1, 21:00) θα εκτελέσει ο Θανάσης Γιαπλές.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στον Σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, κατά τα οποία υπήρξε μέλος της οικογένειάς μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.»

Από την πλευρά του ο νεαρός προπονητής στη δήλωση που έκανε αναφέρει: «Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω την οικογένεια του Παναθηναϊκού, της οποίας νιώθω μέλος, έπειτα από τα όσα έζησα εδώ όλα αυτά τα χρόνια.

Κρίναμε πως για το καλό του Συλλόγου έπρεπε να πάρουμε αυτήν την απόφαση. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στην ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις