Πέθανε η Τάνια Ρόμπερτς, ένα από τα διασημότερα Bond Girls

Σε ηλικία 65 ετών
Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 17:50
A- A A+

Η ηθοποιός Τάνια Ρόμπερτς, κορίτσι του πράκτορα Τζέιμς Μποντ, πέθανε σε ηλικία 65 ετών.   Κατά τη διάρκεια μιας καριέρας τριών δεκαετιών, η Ρόμπερτς είχε πολλές συμμετοχές στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, όπου και πρωτοεμφανίστηκε το 1980 στην τελευταία σεζόν της σειράς «Οι Άγγελοι του Τσάρλι». 

Αργότερα, συμμετείχε στην επίλεκτη ομάδα των κοριτσιών του Μποντ. Εμφανίστηκε το 1985 ως γεωλόγος Stacey Sutton στο «A View to a Kill» (Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ 007: Επιχείρηση Κινούμενος Στόχος), την τελευταία ταινία με τον Ρότζερ Μουρ στον ρόλο του εμβληματικού πράκτορα.  

Άλλα στιγμιότυπα της καριέρας περιελάμβαναν τον ρόλο της Midge Pinciotti στο «That '70s Show», ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που τη θυμούνται από την ταινία «Σίνα: Η βασίλισσα της ζούγκλας».  

Η Ρόμπερτς νοσηλευόταν από τις 24 Δεκεμβρίου, όταν κατέρρευσε ξαφνικά ενώ περπατούσε με τα σκυλιά της, σύμφωνα με τον μάνατζέρ της, Mike Pingel. Η αιτία θανάτου της δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά δεν σχετίζεται με τον κορωνοϊό, όπως δήλωσε ο Pingel.  

Η Ρόμπερτς γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη ως Βικτόρια Λι Μπλουμ, παντρεύτηκε τον σεναριογράφο Μπάρι Ρόμπερτς τη δεκαετία του 1970 και μετακόμισαν στο Λος Άντζελες για να συνεχίσουν την καριέρα τους στο Χόλυγουντ.   Έμειναν παντρεμένοι έως τον θάνατο του Μπάρι, το 2006. Το ζευγάρι δεν είχε παιδιά. 

Προτεινόμενα για εσάς