Παναθηναϊκός: Αβέβαιο το μέλλον του Βόβορα στον πάγκο

Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 10:48
UPD:10:55
INTIME SPORTS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός έχει γνωρίσει αρκετές ήττες στην Euroleague από την έναρξη της περιόδου, αρκετές εξ αυτών μετά από κακές εμφανίσεις της ομάδας, ωστόσο, οι άνθρωποι που «τρέχουν» τα διοικητικά δεν έκαναν ουδέποτε καμία σκέψη γι΄ αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Η χθεσινή (3/01), όμως, εικόνα της ομάδας στο Λαύριο και η πρώτη ήττα στην Basket League από την ομάδα της Μεσογαίας, φέρνει σε αρκετά δύσκολη θέση τον τεχνικό του «τριφυλλιού», Γιώργο Βόβορα και δεν αποκλείεται ν΄ αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τον πάγκο των «πρασίνων».

Η εικόνα της ομάδας στο δεύτερο μέρος κατά πρώτο λόγο και το αρνητικό αποτέλεσμα κατά δεύτερο μεγάλωσε τον προβληματισμό στο εσωτερικό της ομάδας, ενώ ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ, σε βαθμό που όλα τα ενεδεχόμενα να είναι, πλέον, ανοικτά.

Είναι η πρώτη φορά από το ξεκίνημα της περιόδου που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σκέφτονται την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, καθώς η εφετινή χρονιά ήταν εξαρχής δεδομένο πως θα ήταν αρκετά δύσκολη μετά τη σημαντική μείωση του μπάτζετ που επέφερε η αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ειλημμένη απόφαση δεν υπάρχει για το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Γιώργου Βόβορα, ωστόσο, είναι σίγουρο πέρα από κάθε αμφιβολία ότι ο 43χρονος προπονητής δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα συνεχίσει τον πάγκο του Παναθηναϊκού στο υπόλοιπο της περιόδου, παρότι ζήτησε συγνώμη για την εμφάνιση της ομάδας του μετά την ήττα από το Λαύριο.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις