Μπόλονι: Βαρέθηκα τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 18:12
UPD:18:16
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Πλούσια ήταν η τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε για το 2020 ο Λάζλο Μπόλονι στη NOVA, ενόψει της κυριακάτικης (3/1, 15:00) συνάντησης με τον Αστέρα Τρίπολης για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού άφησε αιχμές για το θέμα των πολλών πειθαρχικών παραπτωμάτων, λέγοντας πως έχει «βαρεθεί» τις αντιδράσεις των παικτών και διευκρίνισε ότι αυτό είναι ένα θέμα που το χειρίζεται η διοίκηση.

Επίσης, προϊδέασε για τον οποίο που θα κινηθούν οι «πράσινοι» στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αναφέρθηκε και στις αποχωρήσεις.

Αναλυτικά, ο Μπόλονι μίλησε για:  

Τους Βιγιαφάνιες, Μακέντα και τα πειθαρχικά παραπτώματα«Υπάρχει εσωτερικός κανονισμός και υπάρχει και η διοίκηση η οποία αποφασίζει για το τι πρέπει να γίνει. Για μένα προσωπικά για τους δύο παίκτες δεν υπάρχει από την πλευρά μου κάτι το χρηματικό. Όμως θέλω να πω ότι... αρκετά πλέον. Κι έχω βαρεθεί αυτές τις αντιδράσεις και τα ρεφλέξ που δημιουργούν ένα κακό όνομα ή μια κακή κατάσταση για τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει διοίκηση που έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί αυτά τα προβλήματα».

Τη χρονιά που φεύγει«Πράγματι φεύγει μια δύσκολη χρονιά που είχε τις δυσκολίες της αλλά έτσι είναι η ζωή. Ουσιαστικά έχει τα καλά της, έχει και τα κακά της. Κάποια στιγμή έρχεται κάτι το απρόσμενο που θεωρείς ότι δεν έπρεπε να συμβεί. Αλλά η ζωή έχει και τα καλά της και τα κακά της. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να δώσεις τη μάχη σου και να το αντιμετωπίσεις».

Το πως θα χαρακτήριζε το διάστημα που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό κι αν είναι ικανοποιημένος«Όχι, η αλήθεια είναι ότι πάντα υπάρχει κίνητρο για την βελτίωση. Θα έλεγα ότι πράγματι αποσπάσαμε βαθμούς σε σημαντικά παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι χάσαμε και βαθμούς. Είχαμε καταστάσεις όπου δεχτήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό. Αλλά θα πω ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να τα πάει καλύτερα. Στους αγώνες παίρνεις αυτό που αξίζεις και πάντοτε κοιτάμε τη βελτίωση».

Τις μεταγραφές και τις επαφές του Παναθηναϊκού με την Αντβέρπ για τον Λαμκέλ Ζε«Ήδη το ρόστερ που έχουμε είναι ευρύ, ίσως και πολύ ευρύ. Και το να φέρουμε βεβαίως παίκτες με ποιότητα είναι μια δουλειά δύσκολη, βαριά, που προσπαθούμε να κάνουμε χωρίς να κάνουμε λάθη. Διότι το να βρεις τον καλό παίκτη, τον όχι ακριβό παίκτη δεν είναι μια δουλειά εύκολη. Δεν θα ήθελα να μπω στο συγκεκριμένο θέμα, ούτε να μιλήσω για αριθμούς. Προτάσεις ακούμε συνέχεια από εδώ και από εκεί και ψάχνουμε να βρούμε την καλύτερη λύση. Έχουμε μιλήσει με τον Λαμκέλ (σ.σ. Ζε), είναι αλήθεια. Αλλά αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι μπλοκαρισμένα».

Τις αποχωρήσεις από το ρόστερ τον Ιανουάριο«Δεν νομίζω ότι έχουμε τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε πολλές αποχωρήσεις. Αλλά για κάποιους παίκτες, οι οποίοι δεν πρέπει να χάνουν το χρόνο τους, θα πρέπει να αποχωρήσουν. Μερικοί από τους παίκτες μας δεν παίζουν, όχι γιατί δεν είναι καλοί, αλλά επειδή είμαστε αρκετοί, δεν είναι θέμα ποιότητας».

Τις εσωτερικές μεταγραφές του Παναθηναϊκού, δεδομένου ότι παίζουν πλέον περισσότερο οι Αϊτόρ, Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης«Αναμφίβολα μιλάτε για εσωτερικές μεταγραφές, άρα θα πρέπει να σας πω και για εσωτερικές αποχωρήσεις, επειδή γνωρίζετε πως ο Μαουρίσιο είναι απών και ο Κουρμπέλης έχει πρόβλημα τραυματισμού. Ενώ ο Σωκράτης δεν ξέρουμε πως ακριβώς είναι. Σας αναφέρω τρεις παίκτες που δεν έκαναν προπονήσεις μαζί μας. Άρα αυτές είναι οι εσωτερικές αποχωρήσεις. Για να χρησιμοποιήσω τα λόγια σας, ναι, θα υπάρχουν εσωτερικές μεταγραφές και εσωτερικές "εξαγωγές"».

Το αν ψάχνει ο Παναθηναϊκός παίκτη για τον άξονα της μεσαίας γραμμής«Βεβαίως και ψάχνουμε, γιατί δεν μπορούμε να παίξουμε χωρίς αυτούς. Αλλά στις πρώτες αναζητήσεις -καθώς κάθε τέσσερις μέρες έχουμε αγώνες- δεν πρέπει να ονειρευόμαστε. Η πρώτη μας αναζήτηση πρέπει να είναι μέσα από το εσωτερικό της ομάδας, από το υπάρχον ρόστερ. Ουσιαστικά, θα βρούμε τη λύση εκ των έσω. Θα ήθελα όμως να πω ότι 18 ώρες από τις 24, δουλεύουμε πολύ με το τηλέφωνο, μπροστά σε οθόνες. Για να κάνουμε δουλειά που έπρεπε ήδη να έχει γίνει. Τρέχουμε για να προλάβουμε το χρόνο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις