Γ. Γιακουμάτος: «Το πράσινο κάηκε στις εκλογές, τώρα καίγεται και προεκλογικά»

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2007 14:14
A- A A+

«Για τις φωτιές έχω έναν ενδοιασμό. Γιατί δεν γινόταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες ή δεν γινόταν πέρσι ή πρόπερσι; Μήπως τυχόν το πράσινο καίει το πράσινο, δηλαδή Κράμερ εναντίον Κράμερ; Κάνω κάποιες σχέσεις γιατί έχω ανησυχήσει».

Tα παρπάνω δήλωσε ο υφυπουργός Απασχόλησης Γεράσιμος Γιακουμάτος στον ρ/σ Flash 96 για τις πυρκαγιές. «Το πράσινο, εντάξει, κάηκε στις εκλογές, τώρα όμως καίγεται και προεκλογικά το πράσινο. Γιατί καίγεται, αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι το ΠΑΣΟΚ βάζει φωτιές για να βάλει τρικλοποδιά για τις εκλογές ο κ.Γιακουμάτος απάντησε: «Δεν ξέρω, εγώ βλέπω ότι από τις έρευνες βέβαια θα είναι με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και θα βρεθούν οι ένοχοι, ότι αυτές οι φωτιές δεν είναι από μόνες τους, δεν είναι θεόσταλτες. Είναι καιρικές, είναι μάλλον κομματικοπολιτικές».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Γιακουμάτου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας δήλωσε τα εξής: «Να προσέχουν τι λένε τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Τι θα κάνουν εάν σφίξουν και πάλι οι ζέστες».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή