Βόβορας: Να είμαστε πιο σκληροί απ΄ αυτούς

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 16:22
UPD:16:36
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS
A- A A+

Στην αλλαγή προπονητή του Ερυθρού Αστέρα εστίασε ο Γιώργος Βόβορας, στις δηλώσεις του ενόψει του παιχνιδιού στο Βελιγράδι αύριο (30/12, 20:00).

«Προέρχεται από μία αλλαγή προπονητή και δύο σκληρά αποτελέσματα. Θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση. Είναι κομβικό παιχνίδι γι΄ αυτούς. Γνωρίζουμε και τη φιλοσοφία της ομάδας και του κόουτς Ράντονιτς», σχολίασε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

«Θέλει σίγουρα να διορθώσει πολλά και να βγάλει ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια από τους παίκτες του. Για να μπορέσουμε να πάρουμε το "διπλό" σε μια δύσκολη έδρα θα πρέπει να είμαστε πιο σκληροί από αυτούς και να δείξουμε ότι είμαστε εκεί με αυτοπεποίθηση για 40 λεπτά», πρόσθεσε.

Αναφορικά με μια πιθανή απουσία του Λόιντ, είπε: «Είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Αυτό που έχει σημασία είναι να παίξουμε καλή άμυνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα. Από αυτό εξαρτάται το "διπλό"».

Ο Ντίνος Μήτογλου, από την πλευρά του, δήλωσε: «Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Ερυθρός Αστέρας βασίζεται πολύ στο physical game και ειδικά στην έδρα του παίζει πολύ σκληρά».

Όσο για τις αλλαγές της σερβικής ομάδας; «Σίγουρα, η αλλαγή του προπονητή θα παίξει ρόλο, ενώ και ο Ενόκο που θα βρω αντίπαλό μου είναι ένας πολύς δύσκολος αντίπαλος. Παίζει με πολύ ενέργεια και δύναμη όπως όλη η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα και θα πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια αυτή».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις