Παιχνιδομηχανή που ζεσταίνει και φαγητό από τα KFC

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020 16:44
UPD:16:44
REUTERS/CARLO ALLEGRI
A- A A+
Εκ πρώτης όψεως μπορεί να φαντάζει πρωταπριλιάτικο αστείο, ωστόσο είναι πέρα για πέρα πραγματικό: Η αλυσίδα φαστ φουντ KFC λανσάρει μια παιχνιδομηχανή η οποία, πέρα από το να παίζει παιχνίδια, μπορεί να ζεσταίνει και το φαγητό του χρήστη της.
 
«Ο θάλαμος για το κοτόπουλο θα κρατά τα περιεχόμενά του ζεστά, έτοιμα για κατανάλωση κατά τη διάρκεια έντονου gaming» ανέφερε η εταιρεία.
 
Όπως γράφει το BBC, η KFC είπε πως η κονσόλα σχεδιάζεται από έναν διεθνή κατασκευαστή hardrware και θα παίζει κορυφαία παιχνίδια, όπως άλλες παιχνιδομηχανές.
 
Όταν είχε πρωτοακουστεί αυτό τον Ιούνιο, οι περισσότεροι είχαν θεωρήσει ότι επρόκειτο για ένα κόλπο του μάρκετινγκ, ωστόσο η διάσημη για το τηγανητό της κοτόπουλο εταιρεία τελικά δεν αστειευόταν. Σύμφωνα με την KFC, η κονσόλα της έχει ένα ειδικό σύστημα ψύξης που χρησιμοποιεί τη θερμότητα που παράγεται από τη λειτουργία της για να θερμαίνει τον θάλαμο με το κοτόπουλο.
 
«Η συσκευή αυτή είναι ικανή να “τρέχει” παιχνίδια σε κορυφαία specs, και επιπλέον σε όλα αυτά κρατά και το γεύμα σας ζεστό για να το απολαμβάνετε κατά την gaming εμπειρία σας...υπάρχει κάτι που μπορεί να μην αρέσει σε αυτό;» είπε στο BBC ο Μαρκ Τσίβερς, εκπρόσωπος της KFC, προσθέτοντας πως «αν η Sony ή η Microsoft θέλουν συμβουλές για το πώς να σχεδιάσουν έναν θάλαμο για κοτόπουλο...μπορούν να έρθουν σε επαφή».
 
Παρόλα αυτά, δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή της συσκευής ή η ημερομηνία κυκλοφορίας της.
 
Η διαφημιστική καμπάνια είχε αρχίσει τον Ιούνιο, συγκεντρώνοντας πολλά views στο KFC Gaming στο Twitter. Πολλοί νόμιζαν ότι ήταν τρικ, ωστόσο η εταιρεία επιβεβαίωσε τη συνεργασία της με την Cooler Master για την ανάπτυξη της κονσόλας. Όπως είπε, έχει περάσει πολλαπλά στάδια ανάπτυξης, που περιλαμβάνουν ειδική θήκη, το σύστημα θέρμανσης και ενσωμάτωση του θαλάμου για το φαγητό. «Ξέρουμε ότι ο πόλεμος των κονσολών είναι σκληρός, μα έχουμε πίστη στην KFConsole ως “ναυαρχίδα” μας» είπε ο Τσίβερς.

Προτεινόμενα για εσάς