«Κατοστάρα» ενόψει Ερυθρού Αστέρα ο Παναθηναϊκός

Με «βροχή» από τρίποντα η 2η νίκη της Λάρισας στην Basket League
Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2020 19:28
UPD:19:39
INTIME SPORTS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
A- A A+

Τρεις ημέρες πριν από το δύσκολο εκτός έδρας ματς που έχει να δώσει στην Euroleague ο Παναθηναϊκός με τον Ερυθρό Αστέρα  (30/12) στο Βελιγράδι, οι «πράσινοι»... ξεμπούκωσαν με «κατοστάρα» επί του Ηρακλή στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα χρειάστηκε να «πατήσει γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο για να κάνει το 7Χ7 στην Basket League, καθώς στο πρώτο μέρος ο «Γηραιός» ήταν άκρως ανταγωνιστικός δείγμα του ότι το 20λεπτο έκλεισε με το «τριφύλλι» μπροστά στπ σκορ με 52-49.

Από κει και πέρα, όμως, ανέλαβε δράση ο Νέντοβιτς, ο οποίος με συνεχή «τρίποντα» έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του να πάρει διψήφια διαφορά και να μην κοιτάξει ξανά πίσω της.

Εκτός του Σέρβου, ο οποίος τελείωσε το ματς ματς με 17 πόντους, εκπληκτική εμφάνιση σε ένα ακόμη ματς έκανε ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με double double (20π., 11ρ.).

Αλλους 15 πόντους και 5 ασίστ είχε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ενώ ο Σέλβιν Μακ είχε 8 πόντους και 10 ασίστ! Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Κωνσταντίνος Μήτογλου (12π., 7ρ.), ενώ και ο νεαρός Καλαϊτζάκης είχε διψήφιο νούμερο πόντων και συγκεκριμένα 11.

Oι Σαγκς (18π.), Καββαδάς (14π.) και Χάνλαν (13π.) ήταν οι διψήφιοι του «Γηραιού» που πλέον έχει ρεκόρ 4 νίκες - 5 ήττες. Ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή έκανε ο Αστέριος Καλύβας που διαδέχτηκε τον Βαγγέλη Ζιάγκο. 

                                Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα η Λάρισα

Tη δεύτερη νίκη της και πρώτη εντός έδρας σε 8 αγώνες πέτυχε η Λάρισα, επικρατώντας με 84-58, του Μεσολογγίου, στο κλειστό της Νεάπολης.

Μετά από τρεις σερί ήττες η θεσσαλική ομάδα κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες στο ντεμπούτο του Νίκου Παπανικολόπουλου στην τεχνική της ηγεσία, πανηγυρίζοντας μία σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Η σημερινή ήταν η έκτη σερί ήττα για το Μεσολόγγι που μετρά, πλέον ρεκόρ (3-6). 

Το τρίο των Ντεβιόν Μπέρι (17π.), Κεν Μπράουν (16π.) και Μπράντο Ρας (14π.) έριξαν στο... καναβάτσο την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου, με επιμέρους σκορ 26-13 στην 4η περίοδο. Από το Μεσολόγγι ξεχώρισε ο Τσαντ Μπράουν με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ. 

Με 18/39 τρίποντα η Λάρισα δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενούμενους που την κυνηγούσαν στο σκορ καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς να καταφέρουν να γίνουν απειλητικοί.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις