«Μοιρασιά» που... βολεύει την Λίβερπουλ

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020 16:31
UPD:19:18
EPA/Michael Regan / POOL
A- A A+

Όλοι... δουλεύουν για την Λίβερπουλ. Το ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Premier League ανάμεσα στην δεύτερη Λέστερ (28β) και στην τρίτη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (27β.) δεν ανέδειξε νικητή (2-2) κι ως εκ τούτου η Λίβερπουλ θα έχει την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τους διώκτες της (6 και 7 βαθμούς) με την προϋπόθεση να νικήσει την Κυριακή (27/12) το απόγευμα την προτελευταία της κατάταξης, Γουέστ Μπρομ στο «Ανφιλντ».

Δύο φορές προηγήθηκαν οι «κόκκινοι διάβολοι» στο «Κινγκ Πάουερ με τους Ράσφορντ και Φερνάντες (23΄, 79), αλλά οι «αλεπούδες» είχαν «απαντήσεις» ισάριθμες με τους Μπαρνς και Βάρντι (31΄και 85΄).

Στο 61΄ κι ενώ το ματς ήταν ισόπαλο 1-1, η Γιουνάιτεντ πέτυχε γκολ με τον Αντονί Μαρσιάλ, αλλά με τη συνδρομή του VAR το τέρμα του Γάλλου στράικερ δε μέτρησε καθώς υπήρξε οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Για το συγκρότημα του Όλε ΓΚούναρ Σόλσκιερ ήταν η πρώτη απώλεια μετά από δύο σερί νίκες, ενώ η Λέστερ δεν έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά το μεγάλο «διπλό» στο Λονδίνο επί της Τότεναμ (2-0).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις