«Κλείνει» ο Ζε στον Παναθηναϊκό

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020 14:03
UPD:14:06
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Καμερουνέζου διεθνούς εξτρέμ, Λαμκέλ Ζε, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Όπως όλα δείχνουν τα βελγικά δημοσιεύματα που ήθελαν τον παίκτη να συζητά με τους «πράσινους» όχι μόνο έχουν βάση, αλλά η υπόθεση φαίνεται να έχει προχωρήσει ακόμη περισσότερο, σε βαθμό που οι δύο πλευρές (Παναθηναϊκός και Αντβέρπ) να βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων για τον δανεισμό του 24χρονου παίκτη έως το καλοκαίρι..

Κίνηση, η οποία εφόσον ολοκληρωθεί θα οφείλεται 100% στον προπονητή των «πρασίνων», Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος γνωρίζει προσωπικά τον ποδοσφαιριστή από την κοινή τους θητεία στην Αντβέρο (2017-2020) κι εκτιμά ότι μπορεί να προσφέρει χαρακτηριστικά που λείπουν αυτή τη στιγμή απ’ την επίθεση του Παναθηναϊκού.

Στην όλη κουβέντα θα συμπεριληφθεί και οψιόν αγοράς, με τον Πιέρ Ντρεοσί να προσπαθεί να "ρίξει" τις αξιώσεις των Βέλγων σε ένα ποσό που θα είναι "συμβατό" με τις οικονομικές δυνατότητες του κλαμπ (κάτω από το 1 εκατ. ευρώ) και δεν θα φτάνει τα 3 και 4 εκατ. ευρώ που ζητούσαν για τον Ζε, οι άνθρωποι της βελγικής ομάδας.

Οι «πράσινοι» θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του έως το τέλος της περιόδου, δηλαδή, περίπου 200.000-250.000 ευρώ απ’ τις 300.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν ο παίκτης ως το καλοκαίρι (συνολικά αμείβεται 600.000 ευρώ το χρόνο), ενώ είναι πιθανό να συζητηθεί από τώρα το ύψος του συμβολαίου του με το «τριφύλλι» εφόσον πειστεί κι ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.

Ο παίκτης απ’ την πλευρά του δείχνει απόλυτα θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, καθώς από τον περασμένο Οκτώβριο (όταν και υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα προς τον προπονητή του Ιβάν Λέκο), έχει "παροπλιστεί" και προπονείται με τη δεύτερη ομάδα της Αντβέρπ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις