Μπαρτζώκας: «Πολύ δύσκολο ματς με την Φενέρ»

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 16:45
UPD:16:57
INTIME SPORTS/ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
A- A A+

Μία ακόμη πολύ δύσκολη μάχη στην Euroleague καλείται να δώσει το βράδυ της Τετάρτης (23/12, 19:45) ο Ολυμπιακός, αυτή την φορά στην Κωνσταντινούπολη με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, ξεκαθάρισε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη γειτονική χώρα ότι το ματς με την Φενέρ είναι εξαιρετικά δύσκολο, άσχετα με την εφετινή της πορεία, ενώ στάθηκε και στην απουσία του Γιώργου Πρίντεζη.

«Είναι λάθος να σκεφτόμαστε τι έγινε στα προηγούμενα ματς. Οπότε δεν το κάνουμε αυτό. Αυτό που κάνουμε είναι να κοιτάζουμε τον επόμενο αντίπαλό μας.

Η Φενέρμπαχτσε βαθμολογικά είναι πιο χαμηλά από εκεί από τις προσδοκίες όλων. Παρόλα αυτά είναι σε μια περίοδο ανακατατάξεων. Φεύγουν παίκτες, έρχονται… Έλειπε ο Ντε Κολό που πλέον έχει γυρίσει, θα παίξει ο Βέσελι, από ότι διαβάζω θα παίξει ο Πέρεθ. Παρόλα αυτά είναι μια ομάδα με ρόστερ δεκαπέντε παικτών υψηλού επιπέδου και παραμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως ήταν πάντα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Αναφερόμενος στην απουσία του Γιώργου Πρίντεζη σε δεύτερο σερί ματς (σ.σ. δεν αγωνίστηκε ούτε εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης), ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε: «Έχει έναν μυϊκό σπασμό στην μέση που δεν του επιτρέπει να είναι μαζί μας. Ας ελπίσουμε πως θα είναι έτοιμος στο επόμενο ματς. Θα διαχειριστούμε την απουσία του με τον γνωστό, ώριμο τρόπο… Θα παίξουν δύο άλλοι παίκτες στην θέση του ο Ζαν Σαρλ και ο Βεζένκοφ.»

Ο Κώστας Σλούκας θα παίξει για πρώτη φορά απέναντι στην πρώην ομάδα του. Σχολίασε γι΄ αυτό: «Πάνω από όλα βάζω την ομάδα, όπως πάντα. Πρέπει να κερδίσουμε ένα περίεργο παιχνίδι για εμένα. Είναι περίεργο γιατί επιστρέφω σε ένα μέρος που για πέντε χρόνια ήταν σπίτι μου.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν θέλω να κερδίσω αύριο και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Θα είναι βέβαια ιδιαίτερο το παιχνίδι για έναν επιπλέον λόγο και αυτός έχει να κάνει με την απουσία του κόσμου.

Η Φενέρμπαχτσε δείχνει στα τελευταία παιχνίδια πως δεν… πατάει καλά και θεωρώ πως αυτό για εμάς αποτελεί ευκαιρία, ώστε να κάνουμε μια καλή εκτός έδρας νίκη.»

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις