Premier League: Επτά νέα κρούσματα Covid-19

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 23:13
UPD:23:18
REUTERS/Andrew Yates
A- A A+

Επτά νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε την Δευτέρα (21/12) η Premier League, μετά τον τελευταίο γύρο των τεστ που υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές, τα προπονητικά τιμ και το προσωπικό των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, από τις 14-20 Δεκεμβρίου.

Όπως συμβαίνει από το ξεκίνημα των τεστ, η διοργανώτρια αρχή δεν δημοσιοποίησε κανένα όνομα, ούτε ομάδα, ωστόσο, επισήμανε ότι όσοι έχουν προσβληθεί από τον ιό θα τεθούν σε καραντίνα για 10 ημέρες.

Από τότε που ξεκίνησε η σεζόν, περισσότεροι από 100 άνθρωποι στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία της Αγγλίας έχουν διαγνωστεί με Covid-19 στους 16 γύρους των τεστ που έχουν πραγματοποιηθεί.

Η Νιουκάστλ είχε ένα ξέσπασμα των κρουσμάτων σε μέλη της ομάδας και του προσωπικού στις αρχές του μήνα, γεγονός που ανάγκασε το κλαμπ να κλείσει τις προπονητικές εγκαταστάσεις και να αναβληθεί το ματς πρωταθλήματος με την Άστον Βίλα.

Την περασμένη εβδομάδα ο προπονητής των «ανθρακωρύχων», Στις Μπρους, υποστήριξε ότι δύο παίκτες δεν έχουν συνέλθει ακόμη από την επίδραση του ιού, με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης να επισημαίνουν τη Δευτέρα ότι ο αρχηγός Τζαμάαλ Λάσελς και ο ακραίος επιθετικός Αλάν Σεν-Μαξιμέν είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν προσβληθεί.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις