Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Κόντε

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 16:11
UPD:16:16
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Η θέση του δεξιού μπακ στον Ολυμπιακό δεν αποτελεί άμεση προτεραιότητα, δεδομένης της παρουσίας Ραφίνια - Ντρέγκερ αλλά και του Ανδρούτσου, που μπορεί να βοηθήσει στην Ελλάδα.

Άμεση προτεραιότητα των «ερυθρόλευκων» είναι να πλαισιώσουν τον Χολέμπας με έναν αξιόλογο αριστερό αμυντικό, αφού ο Βινάγκρε... πέρασε και δεν ακούμπησε.

Αυτό το είπε χθες και ο Πέδρο Μαρτίνς, δηλαδή πως ο συμπατριώτης του φεύγει από την Ελλάδα. Εκείνο που δεν είπε πάντως ο Πορτογάλος προπονητής είναι πως η ομάδα του κοιτάζει και για δεξιό μπακ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα όνομα για το οποίο συλλέγονται πληροφορίες κι ενδεχομένως να απασχολήσει το σύλλογο τον Ιανουάριο.

Πρόκειται για την περίπτωση του Αντουάν Κόντε, ενός 26χρονου Γάλλου που αγωνίζεται στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ο Κόντε έκανε πέρυσι 24 συμμετοχές (με 2 γκολ) στην Μπεϊτάρ και φέτος μετρά ήδη επτά. Η αγορά του Ισραήλ μπορεί να δώσει ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, όπως συνέβη με τον Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ, τον οποίο είχε εντοπίσει και ο Ολυμπιακός.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις