Παραμένει στον Παναθηναϊκό έως το τέλος της σεζόν ο Μακ

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020 09:44
UPD:09:47
INTIME SPORTS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Την φανέλα του Παναθηναϊκού έως το τέλος της περιόδου θα συνεχίσει να φορά ο Σέλβιν Μακ.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ είχε υπογράψει δίμηνο συμβόλαιο με τους «πράσινους» το οποίο λήγει στις 31 Δεκμβρίου, ωστόσο, οι εμφανίσεις του έπεισαν τον Γιώργο Βόβορα και τους συνεργάτες του ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ του «τριφυλλιού» τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν.

Ως εκ τούτου ο έμπειρος παίκτης θα παραμείνει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού έως το καλοκαίρι του 2021. Να υπενθυμιστεί εδώ ότι οι «πράσινοι» ξεκίνησαν τη σεζόν με τον Πιερ Τζάκσον στην θέση «1», ωστόσο, αποδεσμεύτηκε πολύ γρήγορα λόγω τραυματισμών, στη συνέχεια αποκτήθηκε με μηνιαίο συμβόλαιο ο Κίφερ Σάικς, ωστόσο, ούτε αυτός κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

Αντίθετα, ο Μακ φέτος στο μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στο σύλλογο έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. Μέχρι τώρα μετρά 7 συμμετοχές στην Euroleague μετρώντας κατά μέσο όρο 9.1 πόντους, 3.1 ασίστ και 1.4 ριμπάουντ, σουτάροντας με 42.3% στα δίποντα, 61.1% στα τρίποντα και 75% στις βολές.

Στην Basket League ο έμπειρος παίκτης έχει αγωνιστεί σε μόλις τρεις αγώνες, μετρώντας κατά μέσο όρο 5.5 πόντους, με 3/8 τρίποντα, 4.3 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 1.6 κλεψίματα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις