Όρθιος στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός

Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020 21:51
UPD:21:58
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός συνάντησε μεγάλη αντίσταση στο Αγρίνιο απέναντι στο Μεσολόγγι, αλλά με αμυντική προσήλωση στο τέλος νίκησε 73-66 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, έκανε το «6 στα 6» και στρέφει την προσοχή του στον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την Ευρωλίγκα.

Οι φιλοξενούμενοι, που πήγαν στο Αγρίνιο χωρίς Νέντοβιτς, Μακ, Γουάιτ και Όγκαστ, είχαν σε καλή ημέρα τους Παπαπέτρου και Παπαγιάννη, που κράτησαν όρθιους τους «πράσινους» όταν οι γηπεδούχοι πλησίασαν και απείλησαν με ανατροπή στο τέλος.

Τις τρεις πρώτες περιόδους ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο και έφτασε τη διαφορά σε αξιοσέβαστο σημείο, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν εντυπωσιακά και στο 35΄, με τον Χατζηνικόλα να ολοκληρώνει ένα επιμέρους σκορ 15-6,  προσπέρασαν με 62-61.

Το τρίποντο του Μποχωρίδη έκανε το 62-64, αλλά ο Φέργκιουσον ισοφάρισε με 2/2 βολές. Τότε, πέντε σερί πόντοι του Παπαπέτρου και μερικές εξαιρετικές άμυνες έφεραν το 64-69 στο 38΄, με τον Παπαγιάννη να «σφραγίζει» το «διπλό» στο επόμενο λεπτό...

Κορυφαίος των νικητών με 19 πόντους ο Παπαπέτρου, ενώ ο Παπαγιάννης (12π.) και Μποχωρίδης (11π.) ακολούθησαν τον διεθνή φόργουορντ σε απόδοση. Από τους γηπεδούχους ξεχώρισε ο Φέργκιουσον με 17 πόντους.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις