«Παρέλαση» Άρη στο Ηράκλειο και κορυφή

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020 21:38
UPD:20/12/2020 07:03
Eurokinissi Sports/ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
A- A A+

Εντυπωσιακός για άλλη μια φορά ο Άρης, πέρασε εμφατικά με 3-0 από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» επί του ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής κι έφτασε τον Ολυμπιακό στην κορυφή, με παιχνίδι περισσότερο.

Ύστερα από μια ξέφρενη εκκίνηση ο ρυθμός του αγώνα κόπασε μετά το πρώτο τέταρτο, για να ανοίξουν το σκορ οι «κίτρινοι» στο 29ο λεπτό με τον Μπερτόλιο.

Στο σημείο εκείνο ο Μπρούνο Γκάμα βρήκε με κάθετη πάσα τον Μάνο, ο Σωτηρίου απέκρουσε σε πρώτο χρόνο το πλασέ του πρώην παίκτη του ΟΦΗ, για να επέμβει ο Αργεντινός που ακολουθούσε τη φάση και με κοντινό πλασέ από αριστερά να τη σπρώξει στα δίχτυα.

Τρία λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, από κόρνερ του Ματίγια, ο Μπεναλουάν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς την εστία του ΟΦΗ, για να παρέμβει πάλι ο Μπερτόλιο και να την προωθήσει στα δίχτυα για το 0-2.

Στο 66΄ ο Σαρδινέρο είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στον αγώνα για τους γηπεδούχους, όταν σε αντεπίθεση της ομάδας του πλάσαρε πάνω από το δοκάρι του Μπουσέ.

Ο Άρης προσπάθησε να παίξει την κόντρα και σε μια τέτοια φάση ο Μάνος στο 74΄  κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Βαφέα, που εκτέλεσε ο Ματίγια στο 76΄ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις