Μεγάλο «διπλό» του Απόλλωνα Σμύρνης στο Αγρίνιο

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020 19:29
UPD:19:36
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Ο Απόλλωνας Σμύρνης έφυγε με πολύ μεγάλο «διπλό» από το Αγρίνιο, που σε βάθος χρόνου μπορεί να αποδειχθεί ότι άξιζε μια θέση στη Σούπερ Λίγκα.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό και τον άφησε στα «χαμηλά», την ώρα που η ίδια έφτασε στους 12 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό αλλά όχι μεγάλες φάσεις και ο Απόλλωνας ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη αξιόλογη ευκαιρία που δημιούργησε.

Ήταν λοιπόν στο 37ο λεπτό, όταν ο Μπεντινέλι βρήκε τον Ιωαννίδη που πέρασε τον Κωνσταντόπουλο και γύρισε στον Μαρκ Φερνάντεθ, ο οποίος άνοιξε το σκορ με προβολή.

Στο β΄ ημίχρονο η πίεση των παικτών του Τραϊανού Δέλλα δημιούργησε πρόβλημα στην κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας στους φιλοξενούμενους.

Ο Παναιτωλικός άρχισε να μπαίνει πιο συχνά στην περιοχή και στο 52΄ ο Λισγάρας πρόλαβε τελευταία στιγμή να κοντράει τον Μάζουρεκ, που ετοιμαζόταν να σουτάρει από εξαιρετική θέση.

Στο 57΄ ο Ντίας σέντραρε στον Βέργο, που έπιασε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Βέρχουλστ και στο 73΄ σημειώθηκε μια φάση που θα συζητηθεί, όταν ο Παναιτωλικός πέτυχε γκολ με τον Μεντόσα, που ακυρώθηκε ύστερα από 7 λεπτά με χρήση VAR.

Μετά την εξέταση της φάσης που είχε προηγηθεί ο διαιτητής Τζοβάρας καταλόγισε οφσάιντ στον Φατιόν, το οποίο δεν είχε καταλογιστεί στη ροή του αγώνα.

Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός είχε άλλη μια ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση αλλά την έχασε ο Ταχάρ στο 90΄, σουτάροντας πάνω από το δοκάρι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις