Χωρίς Βαρέλα και Ροντρίγκο η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020 15:57
UPD:16:00
Eurokinissi Sports/MOTION TEAM
A- A A+

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, με την τελευταία προπόνηση της μακεδονικής ομάδας.

Μετά το τέλος της ο Πάμπλο Γκαρσία γνωστοποίησε την αποστολή, με τους Βαρέλα και Ροντρίγκο να μη βρίσκονται στους ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Στην αποστολή μετέχουν οι Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Περέιρα, Εσίτι, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Νινούα, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ και Κούτσιας.

Ο Βαρέλα συνέχισε θεραπεία λόγω του προβλήματός του στη μέση, όπως και ο Σοάρες, ο οποίος αναχώρησε με ειδική άδεια για τη Βραζιλία.

Ο Ουαγκέ βρίσκεται ήδη στη Βαρκελώνη και υποβλήθηκε στην πρώτη επέμβαση για την επιδιόρθωση της ζημιάς που υπέστη στον επιγονατιδικό τένοντα.

Μετά από το πρώτο χειρουργείο θα ξεκινήσει θεραπείες, που θα καθορίσουν πότε θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση για την αντιμετώπιση των υπόλοιπων σημείων που τραυμάτισε στο ματς με τον Άρη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις