Βόλεϊ: Η Λίγκα πιέζει να ξεκινήσουν και οι αγώνες

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020 10:00
MotionTeam/MOTION TEAM
A- A A+

Συνέντευξη σε αθλητική εκπομπή του ραδιοφώνου της κεντρικής Μακεδονίας Avena FM παραχώρησε ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Αμειβομένων Πετοσφαιριστών, Παντελής Ταρνατόρος.

Ο πρόεδρος της ανδρικής Λίγκας, μιλώντας με αφορμή την πρόσφατη απόφαση της πολιτείας για επανέναρξη των προπονήσεων της Volleyleague, δήλωσε -μεταξύ άλλων- «ότι το βόλεϊ προχωράει», εκτιμώντας πως με αυτό τον τρόπο «αποκαθίσταται ένα μεγάλο λάθος της πολιτείας, αφού το βόλεϊ σε σχέση με το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ είναι το πιο ασφαλές ομαδικό άθλημα...», καθώς δεν υπάρχει επαφή μεταξύ των αθλητών.

Εν αναμονή της ανακοίνωσης για επανέναρξη του πρωταθλήματος της Volleylegaue, o κ. Ταρνατόρος επισήμανε ότι η Λίγκα «πιέζει την πολιτεία να αρχίσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2021, μία πιθανή οριακή ημερομηνία προκειμένου να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα, λόγω των διεθνών υποχρεώσεων των Εθνικών μας ομάδων. Αν ξεκινήσει μέχρι αυτή την ημερομηνία, θα δείτε ένα πρωτάθλημα, που θα... τρίβετε τα μάτια σας».

Αναφερόμενος στη διεξαγωγή των δύο άλλων διοργανώσεων του αθλήματος, το Κύπελλο Ελλάδας και το Λίγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», υπογράμμισε ότι μετά και τη συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας οΠετοσφαίρισης, Γιώργο Καραμπέτσο, εξετάζεται μια πρόταση προς τις ομάδες.

Ποια είναι αυτή; «Το Κύπελλο Ελλάδας να διεξαχθεί μέσα σε μία εβδομάδα με τη συμμετοχή μόνο των 8 ομάδων της Volley League και να γίνουν ανάλογες προσπάθειες για τη διοργάνωση και του Λιγκ Καπ "Ν. Σαμαράς"».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις