ΝΒΑ: «Βλέπουν» ξανά MVP τον Giannis οι GM

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 20:44
UPD:23:07
REUTERS/BENOIT TESSIER
A- A A+

MVP τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τρίτη σερί χρονιά και ξανά πρωταθλητές τους ΛΑ Λέικερς «βλέπουν» οι τζένεραλ μάνατζερ των ομάδων του ΝΒΑ, στη 19η ετήσια έρευνα που διενεργήθηκε.

Το τρίτο υψηλότερο ποσοστό στην ιστορία της έρευνας έλαβαν οι Λος Άντζελες Λέικερς, μετά τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς τις σεζόν 2017-18 (93%) και 2018-19 (87%).

Σε ηλικία 36 ετών, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς συνεχίζει να εμπνέει σεβασμό στους GMs, θεωρώντας ότι σε αυτόν θα βασιστούν οι Λέικερς για έναν back to back τίτλο. 

Με ποσοστό ψήφων (32%), ο απόλυτος σταρ του Μιλγουόκι, Γιάννης Αντετοκούνμπο θεωρείται ο επικρατέστερος για το three-peat στον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του ΝΒΑ. Αν τα καταφέρει ο Greek Freak και τη σεζόν 2020-21 θα γίνει ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που κερδίζει το βραβείο για τρία διαδοχικά χρόνια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, πάντως, κυριαρχεί και στην ερωτήσεις για τον παίκτη που θεωρούν ως κορυφαίο πάουερ φόργουορντ στο ΝΒΑ (46%), τον παίκτη που θεωρούν κορυφαίο αμυντικό (46%) και τον παίκτη που θεωρούν κορυφαίο διεθνή (68%).

Επίσης απολαμβάνει ακόμη μία πρωτιά (43%), την οποία μοιράζεται με τον Λούκα Ντόντσιτς, σχετικά με το ποιόν παίκτη θα ήθελαν οι GMs ως ηγέτη, σε περίπτωση που δημιουργούσαν σήμερα την ομάδα τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις