Η Λαμία παρουσίασε τον Γρηγορίου

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 16:10
UPD:16:13
www.lamia1964.gr
A- A A+

Η Λαμία μετρά μόλις 2 βαθμούς σε 10 αγώνες, είναι ουραγός στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, αλλά ο Μιχάλης Γρηγορίου αισιοδοξεί πως η νέα ομάδα του μπορεί να τα καταφέρει και να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο νέος τεχνικός παρουσιάστηκε σήμερα επίσημα από τη ομάδα της Φθιώτιδας και χαρακτήρισε «προπονητική πρόκληση» την αποδοχή της πρότασης που του έγινε.

«Η πρόταση που μου έκανε ο κ. Παπαϊωάννου μου δείχνει πως υπάρχει εκτίμηση και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Στη συνομιλία που είχαμε, μου έδειξε ότι είναι διατεθειμένος να κάνει υπέρβαση για να σώσει την ομάδα», είπε.

Και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι πως 9 στους 10 θεωρούν πως πολύ δύσκολα η ομάδα θα καταφέρει να σωθεί. Εμένα αυτό δεν με βρίσκει σύμφωνο και γι΄ αυτό είμαι εδώ».

Σε κάθε περίπτωση, η Λαμία θα πρέπει να ενισχυθεί για να παραμείνει στην κατηγορία. «Σίγουρα θα ενισχυθούμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Έχουμε βάλει κάτω τα πλάνα μας. Θα δώσουμε τεράστιο αγώνα για να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία και είμαι εκ φύσεως αισιόδοξος πως μπορούμε να τα καταφέρουμε», δήλωσε ο Γρηγορίου.

Και συμπλήρωσε: «Είμαστε σε συζητήσεις με τον πρόεδρο. Σίγουρα θα προβούμε σε 4 - 5 κινήσεις. Είναι πολύ δύσκολη η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου. Ό,τι άλλο προκύψει κατά τη διάρκεια, ο πρόεδρος είναι διατεθειμένος να το δουλέψουμε».

Μιλώντας για την προπονητική φιλοσοφία του, είπε: «Μου αρέσει να ρισκάρω, να παίζω επιθετικά, να ανεβάζω ψηλά τις γραμμές και να ψάχνω τη νίκη ό,τι κι αν συμβαίνει στο παιχνίδι. Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Μόνο οι τρεις βαθμοί μπορούν να δώσουν ώθηση στην ομάδα, για να εκπληρώσει το στόχο μέσω βαθμολογίας. Στόχος μας είναι να παίξουμε επιθετικά. Πρέπει να παίξουμε έτσι και σε αυτό θα δώσουμε περισσότερη έμφαση, από χθες κιόλας που ξεκίνησα».


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις