Formula 1: Από τον Τρούλι ως τον Πατρέζε τζούνιορ

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 14:35
UPD:14:37
REUTERS/HENRY ROMERO
A- A A+

Πρώτα ο Μαξ Φερστάπεν, τώρα ο Μικ Σουμάχερ, στο μέλλον -γιατί όχι;- ακόμη μερικοί γιοί διάσημων πιλότων της Formula 1... 

Περιμένοντας κι ελπίζοντας ότι το όνειρο συμμετοχής στο παγκόσμιο σιρκουί θα γίνει πραγματικότητα, μερικοί απ΄ αυτούς, όπως ο Πατρέζε και ο Τρούλι Τζούνιορ, συναντιούνται στο σχολείο ταχύτητας Βαλελούνγκα, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Ρώμη.

Στην ομοσπονδιακή σχολή «Μικέλε Αλμπορέτο» από τις 19 έως τις 22 Δεκεμβρίου, στην πίστα αγώνων της Βαλελούνγκα «Πιέρο Ταρούφι» θα συγκεντρωθούν οκτώ αναδυόμενοι οδηγοί, επιλεγμένοι από τις καλύτερες σειρές νέων, για να συμμετάσχουν στο τμήμα βραβείων στο τέλος του έτους.

Θα υπάρξει η Ferrari Driver Academy, για άλλη μια φορά συνεργάτης της Σχολής για την αναζήτηση ταλέντων στην αυτοκινητοβιομηχανία, με τον μηχανικό Μάρκο Ματάσα και τον οδηγό που εξελίχθηκε σε αυτή, Αντόνιο Φουόκο, προκειμένου να καταστήσουν την εμπειρία τους διαθέσιμη στους συμμετέχοντες.

Τα ονόματα των «πρωτάρηδων» στην κατηγορία KARTING, με τον Πάολο Φεράρι και τους Λορέντζο Πατρέζε, Έντζο Τρούλι και Τσάρλι Βουρτς προσελκύουν επίσης την προσοχή, σε αυτό το φιλόδοξο πρόγραμμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις