Αλλάζει έδρα η ΑΕΚ για τα επόμενα παιχνίδια της

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 12:38
UPD:13:06
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Ο αγωνιστικός χώρος του μεγαλύτερου γηπέδου της χώρας, του ΟΑΚΑ, ήταν κάκιστος και χθες, με τους Πέδρο Μαρτίνς και Μάσιμο Καρέρα να αναφέρονται σε αυτό στις δηλώσεις τους, μετά το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Η Ένωση, όπως και ο Παναθηναϊκός, είναι η μία από τις δύο ομάδες που χρησιμοποιεί ως έδρα το ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να είναι η άλλη. Οι «πράσινοι», εξαιτίας αυτού, αναζήτησαν εναλλακτική λύση με την επιστροφή στο «Απ. Νικολαΐδης».

Πλέον, όμως, ο προβληματισμός είναι έντονος και στην ΑΕΚ, σε σημείο που οι άνθρωποί της να αναζητούν με τη σειρά τους άλλο γήπεδο για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις τους, εφόσον με απλές εργασίες βελτίωσης ο χλοοτάπητας του ΟΑΚΑ δεν φτιάχνεται.

Η πλέον εφικτή και πρόσφορη λύση είναι το γήπεδο της Ριζούπολης, που αποτελεί έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης. Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει κάνει επαφές με τους ανθρώπους της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και αναμένει.

Εφόσον υπάρξει συμφωνία, οι «κιτρινόμαυροι» θα παίξουν εκεί τον προσεχή αγώνα με τον Βόλο (21/12), ενδεχομένως και με τον Παναιτωλικό στις 6 Ιανουαρίου, ενώ αν όλα εξελιχθούν ομαλά θα επιστρέψουν στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 18 Ιανουαρίου, με τον Ατρόμητο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις