Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2007 07:00
A- A A+

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ σε πολύ υψηλά επίπεδα προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Η μέγιστη τιμή της θα φτάσει τους 44 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αίθριος καιρός. Λίγες νεφώσεις το απόγευμα στη Δυτική Μακεδονία. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 20 έως 41 βαθμούς Κελσίου και τοπικά στη Μακεδονία 42 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αίθριος καιρός. Λίγες νεφώσεις το απόγευμα στην Ηπειρο. Ανεμοι: Ασθενείς 3 και από το βράδυ στο Βόρειο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 43 βαθμούς Κελσίου και τοπικά 44 βαθμούς.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 43 βαθμούς και πιθανώς τοπικά 44 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 25 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι 4 και τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς και τοπικά βόρειοι 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 26 έως 43 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 23 έως 42 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Αίθριο καιρό προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ και από αργά το απόγευμα στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα 5 με 6 Μποφόρ. Σε πολύ υψηλά επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία. Η μέγιστη τιμή της θα φτάσει τους 44 βαθμούς Κελσίου και τοπικά στις πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας, της Ανατολικής Στερεάς (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής) και της Ανατολικής Πελοποννήσου τους 45 βαθμούς Κελσίου. Από αργά το απόγευμα στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα θα αρχίσει η σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή