Μαρτίνς: Πίστα πατινάζ ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 22:32
UPD:22:36
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο κακός -παρά τις πρόσφατες εργασίες βελτίωσης- αγωνιστικός χώρος του Ολυμπιακού Σταδίου ήταν η κύρια αιτία για το μέτριο ποδόσφαιρο που παίχθηκε στο ντέρμπι, σύμφωνα με τον Πέδρο Μαρτίνς.

«Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες. Αυτός ο αγωνιστικός χώρος δεν μοιάζει με ποδοσφαίρου, αλλά με πίστα πατινάζ. Οι παίκτες δεν είχαν σταθερότητα και κανένας δεν ήθελε να παίξει σε αυτόν. Ήταν επικίνδυνος για τη σωματική τους ακεραιότητα», σχολίασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

«Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός βελτιώθηκε, έγιναν φάσεις από την πλευρά μας, υπήρξε βελτίωση του θεάματος, αλλά το παιχνίδι δεν ήταν καλής ποιότητας εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου. Η εικόνα μας βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες ήθελαν περισσότερο να δημιουργήσουν», συμπλήρωσε.

Μιλώντας για τα λάθη των παικτών του, είπε ότι «προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να μειώσουμε ή να διορθώσουμε τα λάθη μας. Όμως, ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος για ποδόσφαιρο».

Όσο για το ποιοι από τους «μεγάλους» που έχει αντιμετωπίσει έως τώρα στη Σούπερ Λίγκα ήταν πιο ανταγωνιστικοί; «Το πρωτάθλημα θα είναι μέχρι το τέλος πάρα πολύ ανταγωνιστικό. Ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται, ο Άρης κάνει μια καλή πορεία και το πρωτάθλημα θα έχει ενδιαφέρον ως το τέλος».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις