«Άστραψε και βρόντηξε» η Λιντς

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 22:20
UPD:22:22
Pool via REUTERS/LEE SMITH
A- A A+

«Κοντσέρτο για πολυβόλα» στο «Ελαντ Ρόουντ» με την Λιντς να συντρίβει την Νιουκάστλ (5-2), την ώρα που η Έβερτον «άλωσε» το «Κινγκ Πάουερ» (2-0 την Λέστερ) και την Σαουθάμπτον να φεύγει αήττητη από το «Έμιρέιτς» απέναντι στην Άρσεναλ (1-1).

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι με τα γκολ των Ριτσάρλισον και Χόλγκεϊτ (ένα σε κάθε ημίχρονο) πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη επί των «Αλεπούδων» με 2-0 και πλησίασε στον ένα βαθμό την αποψινή της αντίπαλο» (η Λέστερ είναι τρίτη).

Η Άρσεναλ απογοήτευσε ακόμη μια φορά. Μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπέρνλι, δεν τα κατάφερε ούτε απέναντι στην Σαουθάμπτον (1-1). Ο άνθρωπος που είχε πετύχει το αυτογκόλ πριν από μερικές ημέρες με την Μπέρνλι, Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ήταν αυτός που «έσωσε την παρτίδα» για το συγκρότημα του Αρτέτα που παραμένει πολύ χαμηλά στην βαθμολογία.

«Άστραψε και βρόντηξε» η Λιντς. Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Νιουκάσλ στο «Έλαντ Ρόουντ», «απάντησε» με 5 γκολ και με το επιβλητικό 5-2 πήρε την τεράστια νίκη.

Και τα πέντε τέρματα των «καναρινιών» τα πέτυχαν διαφορετικοί ποδοσφαιριστές (35΄ Μπάμφορντ, 62΄ Ροντρίγκο, 78΄ Ντάλας, 85΄ Αλιόσκι, 88΄ Χάρισον), ενώ για τους «ανθρακωρύχους» είχε ανοίξει το σκορ ο Χέντρικ στο 26΄, ενώ στο 65΄ ο Κλαρκ είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 2-2.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις