Μοιρασιά στο ΟΑΚΑ για ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 21:35
UPD:22:42
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Ολυμπιακός και ΑΕΚ είχαν τις στιγμές τους στο εξ αναβολής ντέρμπι της πρεμιέρας, που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ και ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1, όπως και η άλλη ισοπαλία που μετρούν φέτος οι «ερυθρόλευκοι» στο πρωτάθλημα, στα Γιάννενα.

Με χρεωστούμενο και το επίσης αναβληθέν ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, ο πρωταθλητής άνοιξε τη διαφορά στους 5 βαθμούς από τη μακεδονική ομάδα και στους 3 από το δεύτερο Άρη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, απόρροια της επιφυλακτικότητας των αντιπάλων και του αγωνιστικού χώρου. Ρίσκα και πρωτοβουλίες δεν υπήρξαν, τα λάθη ήταν πολλά κι αυτό είχε ως  αποτέλεσμα καμία ομάδα να μη βρει ρυθμό.

Στο 8΄ ο Ελ Αραμπί παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ, στην προσπάθειά του να αποκρούσει σε εκτέλεση κόρνερ, ενώ στο 18΄ ο επιθετικός του Ολυμπιακού υποχρέωσε τον Τσιντώτα σε απόκρουση σε κόρνερ, με κεφαλιά.

Η «λύση» για το κακό θέαμα θα ήταν ένα γκολ, και το βρήκε πρώτος ο Ολυμπιακός, όταν στο 57΄ ο Μπουχαλάκης βρήκε τον Βρουσάι και ο νεαρός επιθετικός τελείωσε ιδανικά τη φάση για το 0-1. 

Η ΑΕΚ είχε ένα άστοχο σουτ του Κρίστισιτς στο 63΄, ενώ ο Ολυμπιακός έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες σε ισάριθμες αντεπιθέσεις στο 67΄ και το 68΄, με τον Ελ Αραμπί να μη βρίσκει την μπάλα σωστά στην πρώτη περίπτωση και τον Φορτούνη να αστοχεί στη δεύτερη.

Τελικά οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν στην ισοφάριση στο 80΄, όταν ο Λιβάι Γκαρσία εκτέλεσε κόρνερ, ο Σα έχασε την έξοδο και ο Σιμόες νίκησε στον αέρα τον Εμβιλά και με κεφαλιά έκανε το τελικό 1-1.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις