ΠΑΕ Άρης: «Θα μας βρίσκετε μπροστά σας»

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 15:48
UPD:15:58
INTIME SPORTS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Επίθεση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε ο Άρης, με αφορμή τα τεκταινόμενα τις τελευταίες ημέρες για την υπόθεση της φερόμενης δωροδοκίας του τερματοφύλακα Μάριου Σιαμπάνη, πριν από τον αγώνα των δύο συλλόγων.

Οι «κίτρινοι» κάνουν λόγο για «κόκκινες γραμμές» που ξεπέρασε ο «Δικέφαλος» στην επικοινωνιακή τακτική του, σημειώνοντας πως εφεξής θα τους βρίσκει μπροστά του.

«Οι συμπολίτες μας ξεπέρασαν τις «κόκκινες γραμμές» και με χαρά να τους ενημερώσουμε ότι στο εξής θα μας βρίσκουν μπροστά τους», αναφέρουν οι κίτρινοι, προσθέτοντας:

«Με απειλές και ανήθικες επιθέσεις σε βάρος του Μάριου Σιαμπάνη επιχειρούν να παραπλανήσουν τους οπαδούς τους και να δικαιολογήσουν τα λάθη τους και την ανεπάρκειά τους, ώστε να συγκρατήσουν την οργή τους», αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Στην ίδια πόλη ζούμε, μη νομίζετε δεν τα βλέπουμε. Να σας πούμε κάτι; Τα ρούβλια σας, πια, δεν περνάνε. Πάρτε το χαμπάρι. Ξεχάστε αυτά που κάνατε και ξέρατε. Περάσανε ανεπιστρεπτί αυτές οι εποχές».

Για να καταλήξει: «Όχι μόνο δεν θα υποκύψουμε σε απειλές και εκβιασμούς, αλλά θα μας βρίσκετε μπροστά σας. Τα πράγματα θα γίνουν πιο δυσάρεστα για εσάς. Ετοιμαστείτε για "σκληρό ροκ", αφού έτσι θέλετε να "παίξουμε"».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις