Super League: Η πρώτη εξάδα περνάει από την Τρίπολη

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 12:30
UPD:12:32
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Στην Τρίπολη κλείνει απόψε (19:30) η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα, με τον Αστέρα να υποδέχεται τον Ατρόμητο σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για την είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Οι γηπεδούχοι αναζητούν νίκη στην έδρα τους μετά από τρία παιχνίδια, με τελευταίο εκείνο της περασμένης Τετάρτης, όταν έχασαν τους τρεις βαθμούς από τον Βόλο λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Έτσι, οι Αρκάδες έμειναν για έκτο αγώνα χωρίς νίκη, ενώ είχαν τρεις στους πέντε πρώτους, κι ενώ σε αυτά τα μας μετρούν τρεις νίκες κι άλλες τόσες ισοπαλίες, ενώ έχουν πετύχει μόλις δύο γκολ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Ο Ατρόμητος, από την πλευρά του, αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 στο Περιστέρι με τον Άρη, φτάνοντας τις τρεις συνεχείς ισοπαλίες στα τελευταία παιχνίδια, ενώ συνολικά έχει πέντε ισοπαλίες, τις περισσότερες μαζί με το Βόλο στο πρωτάθλημα. 

Πέρυσι, έπαιξαν τρεις φορές μεταξύ τους. Στην κανονική περίοδο κάθε ομάδα νίκησε στην έδρα της με 2-1, ενώ στα πλέι άουτ ήταν ισόπαλες 1-1 (στην Τρίπολη). 

Συνολικά, οι δύο ομάδες μετρούν από 11 νίκες ενώ έχουν και 9 ισοπαλίες, ενώ στις αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Αστέρα, οι Αρκάδες έχουν καταγράψει οκτώ νίκες, έναντι πέντε ισοπαλιών και τριών ηττών.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις