«Πάτησε γκάζι» στο β΄ μέρος ο Παναθηναϊκός

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020 22:40
UPD:22:44
INTIME SPORTS/ © Intime p.a.
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός «πάτησε γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο κι έφτασε άνετα στη νίκη επί του Περιστερίου με 76-57, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι «πράσινοι» δεν ξεκίνησαν καλά, ωστόσο από την δεύτερη περίοδο και μετά ανέβασαν στροφές και με την εμφάνισή τους στην 3η περίοδο περιόρισαν σε παθητικό ρόλο την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Το συγκρότημα του Γιώργου Βόβορα έκανε το 5Χ5 στην Α1 (έχει δύο ματς λιγότερα) και, πλέον, συγκεντρώνεται στους δύο εντός έδρας αγώνες που ακολουθούν στην «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, αρχικά με την Ρεάλ Μαδίτης την Τρίτη (15/12, 21:00) κι εν συνεχεία με την Άλμπα Βερολίνου την ερχόμενη Πέμπτη (17/12, 21:00).

Κορυφαίοι του «τριφυλλιού» στην αναμέτρηση με το Περιστέρι ήταν οι Μπεν Μπέντιλ (15π.), Νεμάνια Νέντοβιτς (11π.) και Ιωάννης Παπαπέτρου (11π.), ενώ από τους φιλοξενούμενους δεν υπήρξε παίκτης που να πέτυχε διψήφιο αριθμό πόντων!

Πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Ράιαν Χάροου με 9 πόντους, ενώ από 8 πέτυχαν οι Τρε ΜακΛιν και Στιβ Γκρέι.

Στο ματς που προηγήθηκε, ο Προμηθέας Πατρών επικράτησε στο φινάλε με 69-67 του Κολοσσού Ρόδου, χάρις στην ευστοχία από την γραμμή των ελεύθερων βολών του Δημήτρη Αγραβάνη (5/6).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις