Έδειξε χαρακτήρα μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό η Ίντερ

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020 16:39
UPD:16:48
REUTERS/ALBERTO LINGRIA
A- A A+

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη δεν εμπόδισε την Ίντερ να περάσει με νίκη από την Σαρδηνία (3-1 την Κάλιαρι) και να εδραιωθεί στην 2η θέση της βαθμολογίας της Serie A.

Οι «νερατζούρι» δεν κατάφεραν μεσοβδόμαδα να νικήσουν την Σαχτάρ Ντόνετσκ στο «Σαν Σίρο», στο φινάλε των ομίλων του Champions League και με το τελικό 0-0 έμειναν εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας (οι Ουκρανοί προκρίθηκαν στους «32» του Eurppa League).

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, όμως, παρά την αναστάτωση που προκλήθηκε στ΄ αποδυτήρια μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της, κατάφερε να δείξει χαρακτήρα και να πάρει μια πολύτιμη νίκη στο εγχώριο πρωτάθλημα (11η αγωνιστική).

Για να το πετύχει αυτό, μάλιστα, χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή, μιας και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 42΄ (Σοτίλ). Ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω «γύρισε» το ματς στην επανάληψη και πανηγύρισε το 4ο συνεχόμενο «τρίποντο», μειώνοντας στο -2 από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Ο Μπαρέλα ισοφάρισε στο 77', στο 84΄ ο Ντ' Αμπρόζιο έδωσε προβάδισμα στην Ίντερ, για να βάλει το «κερασάκι στην τούρτα» ο Λουκάκου, ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις