ΝΒΑ: Θέλει δουλειά το Μιλγουόκι, ο Giannis ήταν μόνος του

Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020 11:17
UPD:13:11
USA TODAY Sports/Ashley Landis

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Το... ποδαρικό του Μιλγουόκι στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του ΝΒΑ (22/12) δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Οι Μπακς ηττήθηκαν εντός έδρας με 102-112 από το Ντάλας, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε την περασμένη σεζόν!

Τα «Ελάφια» με αρκετούς νέους παίκτες στο δυναμκικό του έδειξαν ότι χρειάζονται αρκετή δουλειά για να γίνουν ομάδα. Ο Giannis από την πλευρά του ξεκίνησε με τρία άστοχα σουτ, στη συνέχεια δέχθηκε αγκωνιά από τον Ντόριαν Φίνι-Σμιθ που του έσκισε το φρύδι κι επέστρεψε... δριμύτερος.

Στην 2η περίοδο θύμισε τον MVP της περασμένης περιόδου, τελειώνοντας τον αγώνα με 25 πόντους από 8/15 δίποντα, 1/4 τρίποντα και 6/7 βολές, 10 ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο, τρία λάθη και τέσσερα φάουλ σε 25 λεπτά συμμετοχής.

Οι Μάβερικς είχαν πλουραλισμό στο σκοράρισμα, με τον Λούκα Ντόντσιτς να δείχνει πάντως πολύ βαρύς και να πονάει στη μέση στα 16:20 που έμεινε στο παρκέ. Ο Σλοβένος έγραψε 13 πόντους από 2/8 δίποντα και 3/5 τρίποντα, είχε δύο ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, με τον Μάξι Κλέμπερ να έχει επίσης 13 πόντους και επτά ριμπάουντ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις