Basket League: Έξι στα έξι η ΑΕΚ, δεύτερη σερί νίκη ο Ιωνικός

Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020 19:38
UPD:19:52
Eurokinissi Sports/MOTION TEAM

BASKET LEAGUE / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)

A- A A+

Το 6Χ6 στην Basket League έκανε η ΑΕΚ, η οποία πέρασε από το «Ιβανώφειο» με 79-72 επί του αξιόμαχου Ηρακλή, ενώ ο Ιωνικός Νικαίας σημείωσε τη 2η σερί νίκη του και 2η συνολικά στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εκτός έδρας της Λάρισας με 97-76, στο πλαίσιο της 7ης ημέρας της Α1.

Με τον Λίνο Χρυσικόπουλο να κάνει σημαντική δουλειά στο σκοράρισμα και τον Γιόνας Ματσούλις να ηγείται σε ένα ακόμη ματς, η Ένωση πήρε το «διπλό» στην Θεσσαλονίκη και συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης.

Ντεμπούτο με τους «κιτρινόμαυρους» έκανε και ο Μόουζες Κίνγκσλεϊ.

Η προσπάθεια του Βασίλη Καββαδά απέναντι στην πρώην ομάδα του δεν απέδωσε το αποτέλεσμα που θα ήθελαν οι γηπεδούχοι. Η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου δεν βρήκε άλλους διακριθέντες κι ως εκ τούτου έπεσε  στο 4-3, γνωρίζοντας τη δεύτερη εντός έδρας ήττα σε τέσσερις αγώνες.

                             Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα ο Ιωνικός

Ο Ιωνικός ήταν ανώτερος από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό απέναντι στη Λάρισα κι έφτασε στην ευρεία νίκη επί των Θεσσαλών με 97-76.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της εκτός έδρας, αλλά και δεύτερη στο σύνολο, σε 7 αγώνες και έφτασε τους 9 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι «πλήρωσαν» την κακή αμυντική τους λειτουργία στη 2η περίοδο, όταν δέχτηκαν 30 πόντους και έκτοτε έβλεπαν τους Πειραιώτες να προπορεύονται με διψήφιο νούμερο.

Η σημερινή ήταν η 4η ήττα σε 5 αγώνες για την ομάδα του Λίνου Γαβριήλ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις