Η απάντηση του Ίρβινγκ: «Δεν μιλάω σε πιόνια»

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 19:24
UPD:19:28
EPA/JASON SZENES
A- A A+

Η απάντηση του Καϊρι Ίρβινγκ στο πρόστιμο που δέχτηκε (σ.σ. και η ομάδα του) από το ΝΒΑ (25.000 δολάρια) επειδή αρνήθηκε παρά τις πιέσεις που δέχτηκε να κάνει δηλώσεις στη media day των Μπρούκλιν Νετς, δεν άργησε να έρθει.

Ο Αμερικανός γκαρντ με ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε ότι «δεν μιλάω σε πιόνια», ενώ χρησιμοποίησε τα λόγια του Μάλκολμ Χ.

Αναλυτικά η ανάρτησή του: «Αρκετά με την προπαγάνδα των άλλων. Είμαι υπέρ της αλήθειας, ανεξαρτήτως ποιος τη λέει. Είμαι υπέρ της δικαιοσύνης, ανεξαρτήτως για ποιον είναι υπέρ ή κατά. Πρώτα και κυριότερα, είμαι ανθρώπινο ον, κι ως τέτοιο, στηρίζω οτιδήποτε ευνοεί την ανθρωπότητα, ως όλον.

Προσεύχομαι να χρησιμοποιούσαμε τα χρήματα από τα πρόστιμα για τις κοινότητες που είναι περιθωριοποιημένες και έχουν ανάγκη, ειδικά βλέποντας πώς είναι ο κόσμος αυτή την στιγμή.

Είμαι εδώ για ειρήνη, αγάπη και μεγαλείο. Οπότε σταματήστε να αποπροσανατολίζετε εμένα και την ομάδα μου, εκτιμήστε την τέχνη. Κινούμαστε διαφορετικά εδώ. Δεν μιλάω σε πιόνια. Η προσοχή μου αξίζει περισσότερα.»

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις